4-årige Harper Beckham springer ud som tøjdesigner

Foto: All Over Press

Selvom Beckham-familiens yngste medlem, Harper Beckham, ikke har mere end fire år på bagen, har hun allerede lavet en del i modeindustrien. Nu er hun gået i sin mors fodspor, og er snart klar til at springe ud som tøjdesigner. 

Harpers mor, Victoria Beckham, er blandt tidens topdesignere, så der er noget at leve op til for den lille fashionista, men ikke desto mindre, får hun allerede nu, en masse at skulle have sagt, når hendes mors kollektioner bliver designet og fremstillet. 

Harper Beckham blev spottet en hel håndfuld gange under New York Fashion Week, hvor hun desuden også sad på front row, side om side med sin far og sine brødre, til flere af de store og hypede shows. 

Læs også: Set på Instagram: Danske modeller på internationale catwalks

Det lå nok lidt i kortene, at modens vej var den, Harper skulle gå. Det er i hvert fald også den vej, hendes to brødre har bevæget sig drastisk hen imod.

Hendes ældste storebror, Brooklyn på sytten, har netop fotograferet Burberrys seneste kampagne, mens hendes yngste storebror, Romeo på tretten, allerede er en efterstragtet model, som blandt andet også kan skrive Burberry på CV'et. 

Man kan åbenbart ikke være for ung, når det kommer til modebranchen. Harper Beckham er i hvert fald allerede i fuld gang med karrieren som designer, dog nok med en del supervision fra sin mor. 

Psst... Se flere billeder af den 4-årige fashionista i galleriet. 

Brug pilene eller 'swipe' dig igennem billederne. 

4-årige Harper Beckham springer ud som tøjdesigner

Relaterede artikler