Ferm Living åbner pop-up shop i den gamle transformerstation

Foto: Instagram @fermliving

 

Nu åbner Ferm Living en pop-up shop - og vi er vilde med det!

Fra og med på fredag, vil du kunne opleve et designunivers ud over det sædvanlige, når Ferm Living, som de første, kan slå dørene op for deres nye pop-up shop i de lækre lokaler i den gamle transformerstation på Bremerholm 6. 

''I forlængelse af vores ambition om konstant at udvikle vores brand, og for at fejre vores 10-års-jubilæum, åbner vi et dedikeret ferm LIVING univert på en helt unik lokation. VI ledte længe efter et ekstraordinært sted at åbne. En beliggenhed, hvor rammerne er en forlængelse af vores designambitioner - det føler vi, at vi har fundet i den gamle transformerstation med dens karakteristiske ydre og de rå og autentiske indre rum, der fungerer som en spændende kontrast til vores produkter. Vi glæder os enormt meget til at byde vores kunder inden for i det ikoniske byggeri og forhåbentlig give dem en unik og inspirerende oplevelse,'' siger Ferm Livings grundlægger og kreative direktør, Trine Andersen.

Se også: På besøg hos... Trine Andersen fra Ferm Living

Den store bygning har stået ganske uberørt siden 2013, men nu bliver de rå og store åbne rum endelig udnyttet til fulde. 

Det er arkitekten, Hans Christian Hansen, der i 1962 tegnede den oprindelige transformerstation, som frem til 2013 har forsynet københavnerne med elektricitet, og har nu fået et helt nyt liv. Den gamle transformerstation vil, fra nu af, blive åbnet op for publikum og blandt andet huse Ferm Livings nye pop-up shop. 

Ferm Livings nye pop-up shop åbner fredag den 6. maj 2016, og du kan besøge den og det smukke og betagende bolig - og designunivers på Bremerholm 6 i København. 

Læs også: Aesop åbner signaturbutik i København

Relaterede artikler