Aesop åbner signaturbutik i København

Foto: Aesop

På Frederiksberg i København slår det austalske beautybrand, Aesop, nu dørene op til deres første butik i Danmark, og der er masser at glæde sig til, hvis man er beauty-entusiast, men også, hvis man blot er fan af selvforkælelse, spa og velvære.  

Aesop, som blev grundlagt i Melbourne i 1987, er kendt for deres signaturbutikker over hele verden, hvor de tilbyder beautyprodukter af højeste kvalitet. Om end det så er produkter til hud, hår eller krop, er udviklet og skabt med plantebaserede og laboratoriefremstillede ingredienser. 

Læs også: Stephanie Bang: Sådan holder jeg mig sund

Signaturbutikken på Frederiksberg indbyder med nordisk design af messing og træ, en specialfremstillet disk i valnød, en palet inspireret af den danske maler, Vilhelm Hammerhøi, samt en masse støvede grønne og grå farver.

 

Alt dette skaber en aromatisk og spa-lignende atmosfære, som stimulerer sanserne tilpas nok til næsten at få fornemmelsen af hjemlig hygge og velvære. 

Besøg den første danske Aesop signaturbutik på Værnedamsvej 7 på Frederiksberg, opdag nye yndlings beautyprodukter og sug alt det velvære til dig, som du overhovedet kan. 

Relaterede artikler