De 5 lækreste brunch-restauranter i New York

ELLEs digital-redaktør Laura Lawaetz er netop hjemvendt fra 5 dage på Manhatten, hvor hun, sammen med ELLEs moderedaktør, deltog i New York Fashion Week.

Og ikke nok med at der var masser af lækre shows på programmet - en målrettet plan for 'must eats' var der også lagt ind i kalenderen, hvilket resulterede i en laang liste over nye favorit-spots i The Big Apple!

Første omgang tips, som vi gerne vil dele med jer, er de fem lækreste brunch-steder på Manhatten lige nu. Eller måske vi skulle sige "Downtown Manhatten", for der er helt klart en overvægt af Soho, Noho og Tribeca-adresser... Men det er alligevel også der du gerne vil bo og hænge ud, hvis du er så heldig at skulle et smut til The Big Apple (hotel-guide coming up!)

Find Lauras brunch-guide nedenfor og lad dig inspirere i galleriet sidst i artiklen, men masser af lækre madbilleder fra de fem forskellige restauranter. Velbekommen :-)

*****GUIDE*****
 

THE SMILE
26 Bond St., New York, NY 10012

På The Smile kan du risikere at løbe ind i lokale kendisser som Katie Holmes, der sværger til at starte morgenen på denne underspillede perle midt i Manhattens Noho-kvarter. På The Smile serveres alt fra fra lækker granola og eggs bendicts til den perfekte chicken sandwich - et "must eat" når det kommer til brunch i New York. (se billeder i galleriet)

THE BUTCHERS DAUGHTER
19 Kenmare St., New York, NY 10012, USA

The Butchers Daughter har fået sit navn fordi restauranten ifølge dem selv "har samme forhold til frugt og grønt som en slagter har til kød". Der er altså ikke sparet på det grønne på denne lille brunch-perle, der både kan bryste sig af et vegetarisk, men bestemt også et delikat menukort. Så vær ikke bange for at hive kæresten eller familien med herhen - de skal (også) nok blive mætte (se billeder i galleriet

MOGADOR
101 Saint Marks Pl., New York, NY 10009
133 Wythe Avenue, Brooklyn, NY 11211

Charmerende marokkansk café som både har til huse i Noho samt i det trendy Williamsburg område. Nyd en lækker brunch 'maroccan style' med falaffel, hummus og couscous.

BUBBY'S Tribeca
120 Hudson St, New York, NY 10013, USA

Bubby's er kendt for deres American pancakes og vil du forkæle dig selv med en amerikansk specialitet (hvilket man selvfølgelig bør gøre, når man nu er i New York) skal du bestille minimum een omgang af de helt 'dirty' tallerkerner med helt tykke pandekager pyntet med fx blåbær, banan eller jordbær! Psst.. den trendy Tribeca-café serverer også scrambled eggs og andre brunch-klassikere samt sundere alternativer som blandede salater og juice.

JACKS WIFE FREDA
224 Lafayette Street, New York, NY 10012

Jacks Wife Freda er for dig der bade ELLEsker lækker mad og charmerende indretning. Der er tænkt over detaljerne i den lille Soho-café, hvor selv menukortet er værd at tage billede af. Du kan få alt fra poached eggs og friske bær til en gedin bøf eller salat med gedeost. Happy brunchin'!

***************

Se billeder fra de 5 New York-favoritter i galleriet nedenfor.

Pssst... brug pilene for at se mere og kigger du med fra mobilen 'swiper' du bare!

De 5 lækreste brunch-restauranter i New York

Relaterede artikler