Rejseguide Dansk bydel er blandt de mest instagrammede i verden

Foto: @mariejedig & @carolinesoelver

Selvom vores ønske om at rejse verden rundt har været begrænset i et godt stykke tid, så betyder det altså ikke, at vi er blevet mindre rejselystne.

Hvis du er på udkig efter dit næste rejsemål, så er Instagram et ret godt sted at starte. Her kan du nemlig hurtigt finde frem til de smukkeste og mest specielle steder i hele verden.

 

En helt ny undersøgelse viser de mest Instagrammede bydele i verden, og selvom Danmark ikke har fået en by placeret på top-3, så har det hippe Vesterbro faktisk opnået en 16. plads over de mest Instagrammede bydele i HELE verden - ret sejt, hvis vi selv skal sige det!

Læs også: Det skal du opleve på et en-dags roadtrip syd for København

Du kan herunder blive inspireret til din næste rejse, når vi har samlet de 3 mest instagrammede bydele i verden. Hvilket sted skal du besøge først?

De 3 mest Instagrammede bydele i verden

3. Astoria – Queens, New York

Foto: Pexels

Tredjepladsen er Astoria i Queens, New York, med næsten 2 millioner taggede fotos. Astoria er kendt for sit brede udvalg af traditionelle multikulturelle retter samt et mere moderne udpluk af fushionsrestauranter, hvilket betyder, at denne bydel er det rene paradis for foodies eller blot folk, der elsker et godt måltid.

2. Shinjuku – Tokyo

Foto: Pexels

Andenpladsen ligger på den anden side af kloden, nemlig Shinjuku i Tokyo. Denne bydel har ca. 2,7 millioner hashtags. Når du kører gennem Shunjuku-tags på Instagram, bliver du nemlig mødt af billeder af et travlt bybillede fuld af lysende neonskyskrabere - noget, man næppe kan opleve mange andre steder.

1. Wynwood - Miami, Florida

Foto: Pexels

På førstepladsen er Wynwood i Miami, Florida med 3.8 millioner taggede fotos. Dette kvarter er berømt for sin trendy gadekunst, der er blevet til et udendørs museum, hvor graffiti- og gadekunstnere viser deres arbejde frem for alle.

Læs også: De 5 smukkeste skjulte strande i Europa

Relaterede artikler