3 skønne opskrifter til weekendens brunch bord

Foto: PR

Det begyndte som en lille sjov fritidsaktivitet, men i dag arrangerer Sweet Sneak Studio store events og selskaber - helt ned til mindste detalje. I 2013 åbnede pigerne bag Sweet Sneak Studio deres første lille pop-up bageri, og blev sidenhen kendt for deres delikate dessertkort og uimodståelige hjemmebagte kager. De har i de efterfølgende år været i rivende udvikling, og er i dag et etableret foodstudio, med fingeren på pulsen.

I ELLEs maj magasin har vi stillet skarpt på de tre talentfulde piger, der står bag det kreative madkoncept. Her fortæller de, om deres begivenhedsrige vej fra idé til koncept:

"Da vi begyndte at få nye henvendelser og en masse positiv feedback, besluttede vi os for at fokusere mere på konceptet. Firmaet og opgaverne blev så store, at vi nu ikke længere selv bager kagerne, men vi producerer stadig opskrifterne, så det er i vores ånd." 

Se med nedenfor, hvor pigerne bag Sweet Sneak Studio giver deres bud på 3 lækre opskrifter, du kan lade dig inspirere af til weekendens brunch...

3 skønne opskrifter til weekendens brunch bord

 

Relaterede artikler