Yoga HelloYoga er til dig, der vil dyrke yoga med en professionel instruktør – men derhjemme

Foto: HelloYoga

Du kender det garanteret godt. Den ene dag tager den anden, og du får lynhurtigt fyldt dine dage op med arbejde, venindeaftaler og praktiske gøremål – for slet ikke om tale om dagligdagens aktiviteter, hvis du er mor.

Derfor er det ikke altid, du får vægtet din egen tid højst, og det med at komme afsted til træning er garanteret noget af det, du nedprioriterer.

Det kan såmænd også være, at du har tiden og lysten, men at du synes, at et lille lokale fyldt med smidige yoga-damer virker intimiderende.

Lige meget hvad årsagen til din manglende aktivitet i træningslokalet er, så er der heldigvis råd for at få lavet om på det nu.

HelloYoga er en ny dansk start-up, der som de første i verden tilbyder en online platform for personlig yogatræning.

Foto: HelloYoga

Alt foregår online, ved at du først booker en session - og derefter udformes din yogatime en-til-en således, at det kun er dig og en professionel yogalærer, som giver dig en fokuseret, personlig og autentisk træning.

Din computer og adgang til internettet er alt, du behøver, for med HelloYoga skal du ikke ud og investere i dyrt træningsgrej.

Læs også: Nordic Flow Festival er for dig, der vil blive klogere på meditation, healing og det holistiske liv.

Ideen til HelloYoga udsprang, da foundere, Sarah og Adam Sheikh Hjorth, var på surf- og yogaferie i Marokko.

Yogalæren var dog ikke til stede den uge, de besøgte steder, og om aftenen, når børnene var lagt i seng, kom ideen: Hvorfor kan man ikke have sin personlige yogalærer med sig alle vegne?

”At tage en time i det lokale yogastudio kan være en umulig luksus i en travl hverdag, og de videotjenester, der findes, kan være en fin løsning for folk, der ved lidt om yoga på forhånd. Jeg manglede den personlige kontakt, som jeg ikke helt oplevede nogen steder”, udtaler Sarah Sheikh Hjort, Head of PR & Founder.

Foto: HelloYoga

Lyder det som noget for dig, kan du gå i gang med det samme. HelloYoga launcher nemlig online fredag d. 21. juni – mens en app til både iOS og Android tilføjes juli.

Prisen på en privat online yogatræning er 65 kroner for 25 minutter og 95 kroner for 55 min. I august tilføjes desuden abonnement, hvor man kan træne op til fire gange pr. måned for 195 koner og seks gange pr. måned for 275 kroner.

Vil du vide mere om HelloYoga - og om de forskellige instuktører og yogaformer, der tilbydes - kan du klikke HER.

Relaterede artikler