ELLEfit - Træningsvideo 4

Den fjerde video fra ELLEs nye træningsunivers ELLEfit er klar, og denne gang har vi fokus på 3 gode øvelser til dig, der har adgang til et fitness- eller træningscenter. Ugens 3 øvelser er gode til din styrketræning, hvor den første øvelse også får din puls op. 

Nedenfor har vi beskrevet de 3 øvelser, som ELLEs Health Editor, Stephanie Bang, og ELLEfit-træner, Joanna Scharlett, viser i videoen nedenfor:

Øvelse 1: Hop på bænk: Plyometrisk øvelse, som arbejder med din cardio og med din ben. Plyometrisk betyder, at du udsætter kroppen for øvelser, hvor der hurtigt skal skiftes retning og er en effektiv metode til at øge eksplosivitet og spændstighed.

Øvelse 2: Dødløft med kettlebell: Styrketræningsøvelse som arbejder med hele bagkæden af benene, ballerne og lænden. Husk at have lige rygstilling, når du udfører øvelsen.

Øvelse 3: Stående flies med håndvægte: Styrketræningsøvelse som fokuserer på øvre ryg og skuldre. Her skal du ligeledes huske, at have lige rygstilling. Start evt. med en let vægt på 2 – 3 kg. og øg når du bliver stærkere. 

Lad dig guide af ELLEfit-træner Joanna Scharlett i videoen herunder, som er video nummer fire i rækken af ELLEs nye træningsvideoer: 

NB: Find alle vores ELLEf-fit videoer samlet HER

Følg ELLEs sundhedsprofil @ELLEsundhed på Instagram, hvor du kan finde alle ELLEfit træningsvideoer. Vi tilføjer en ny video hver uge, som du kan gemme i dit Instagram-arktiv med 'bogmærke-funktionen', så du altid har ugens øvelser lige ved hånden, når du står i træningscenteret.
 
ELLEfit er ELLE-redaktionens nyeste træningstiltag, hvor vi hver uge deler en træningsvideo med tre øvelser, som du kan lade dig selv og din træning inspirere af. ELLEfit er lavet i samarbejde med en række sponsorer inden for træning og sundhed, som alle vil bidrage med brugbare tips inden for sundhed og træning, herunder sund mad, skønhedsprodukter til en aktiv livsstil, træningstøj og kosttilskud. ELLEfits 5 samarbejdspartnere er Kildevæld, Vichy, adidas, Urtekram og Puori. Stay tuned!

http://www.allerservice.dk/Magasiner/Elle/?type=CoverELLE&utm_source=elle.dk&utm_medium=dfp&utm_campaign=esa-2017-cover&utm_cont

Relaterede artikler