Skønhedsredaktørens favoritlook: Smuk og glødende hud

Foto: PR

Foråret kalder på udendørs aktiviteter og løbeture under åben himmel, og der er selvsagt ikke noget smukkere end den naturlige glød, man får efter et par timer i det fri. Årstidens lunere dage betyder også, at man ikke behøver nær så mange produkter for at skabe et sundt og naturligt look. Derfor kan det være en idé at holde sig til få, men gode produkter. 

ELLEs Beauty Director, Anne P. har i denne måned forelsket sig i et velplejet og sporty forårslook, som har fokus på en smuk og glødende hud. Hun guider her til, hvilke produkter du skal gå efter, hvis du vil skabe det helt rigtige forårsfriske look. Skønhedsredaktørens bedste tip til en forårsklar hud er desuden:

”Når du går efter et sporty look, der meget gerne må kunne holde til en løbetur eller en yogatime, så gå efter cremebaserede produkter. Vælg nogle, der er holdbare, men nemt kan fjernes i badet efter din træning.”

Se med i galleriet nedenfor, hvor vi guider dig igennem en række lækre produkter, du skal bruge til at skabe månedens favoritlook...

Skønhedsredaktørens favoritlook: Smuk og glødende hud

Relaterede artikler