SKØNHEDSGUIDE: Sparkling makeup til nytår!

Foto: All Over Press

Foto: All Over Press

Nytårsaften er den perfekte anledning til at dresse op, og give makeuppen et ekstra touch og sidste finish! Hvis du ligesom os, allerede nu er ved at planlægge nytårslooket, men ikke helt har besluttet dig for de sidste detaljer, kan ELLEs skønhedsguide til nytårslooket, måske hjælpe dig lidt på vej.

Se også: Simpel og smuk makeup til juleaften

ELLEs skønhedsredaktion har fundet et lækkert makeup-look, som passer perfekt til yndlingskjolen, der ikke nødvendigvis indeholder pallietter, glimmer eller andre über-festlige detaljer. Så for dig, der elsker den enkle kjole, eller vores alles favorit - "den lille sorte" - guider vi dig her til, hvordan du med makeup'en kan pifte looket op, så det mather alt det glimmer, glitter og glamour, som nytårsaften lægger op til.

Se også: Sådan får du glimtende og kysseklare læber

ELLEs skønhedspraktikant, Kirstine Engell, guider til, hvordan du opnår nytårslooket:

1. Du opnår det fineste resultat ved at starte med at påføre en primer inden din foundation. Din hud bliver jævn og glat, og din foundation vil holde længere med denne løsning. Vælg en long-lasting foundation og undgå pudder, så du bevarer fugt og friskhed.

2. Brug en higlighter i en rosa nuance på kinder, amor buen og i øjenkrogen. Hvis din hud har tendens til at fedte i løbet af aftenen, kan du med fordel duppe med blotting paper i stedet for pudder. Så undgår du at få 'kaget' makeup i løbet af natten.

Se også: Her er skønhedsredaktørens 10 december-favoritter

3. Start med at lægge den sølv øjenskygge inde i øjenkrogen, på hele øjenlåget og helt op til brynet. Fade øjenskyggen ud langs øjenbrynets kant i en blød trekant og videre ind langs den nederste vippekant. Afslut med at indramme øjet med en sort eyeliner og en god omgang mascara.

4. Fremhæv dine bryn med en brynblyant og husk at børste dem igennem, så det stadig ser naturlig ud.

5. Fuldend looket med en lipgloss i en lys rosa nuance og påfør lidt ekstra higlighter - det er jo nytår!

Vi har samlet alle produkterne i galleriet nedenfor, hvor du både finder priser og links!

Psst... Kigger du med fra mobilen, 'swiper' du bare!

ELLEs nytårslook

Relaterede artikler