Hudplejetrylleri Reducerer fine linjer med et serum, der holder hvad det lover

Foto: Sune Czajkowski

For nogle år tilbage stiftede jeg bekendtskab med Bioeffect. Et islandsk beauty-brand, der producerer produkter helt uden konserveringsmidler, parfume og farvestoffer, og jeg har ikke sluppet det af syne siden. 

Jeg forsøgte mig med deres EGF-serum, som efter sigende skulle have en god effekt på bl.a. akne-ar, som jeg dengang døjede rigtig meget med.

Efter nogle måneders brug var de totalt forsvundet, og serummet er derfor, selvfølgelig, blevet en fast del af min aftenrutine.

For at forstå hemmeligheden bag Bioeffect og deres store succes, skal vi ind til kernen af produktet, som består af det her unikke EGF-protein, der er udvundet fra bygplanter. Produkterne giver din hud en mere jævn overflade og en strålende glød, som mange, særligt skandinaver, godt kan mangle - specielt i løbet af vinteren.

Læs også: Sådan passer du på din hud, mens du udsætter den for sol og saltvand

Jeg har netop opdaget en ny favorit, som er en exfolierende ansigtsscrub, der, med hjælp fra islandsk vulkanaske, nænsomt renser min hud, og gør den helt vildt blød og lækker. Derudover skulle den efter sigende også gøre huden mere modtagelig overfor brandets resterende produkter, og de ingredienser de måtte indeholde.

Men en ting er sikkert, jo ældre vi bliver, jo langsommere fornyes vores hudceller naturligt, og hudens naturlige EGF falder. Mange af os kaster os derfor ud i en jungle af vidundercreme og serummer, for netop at komme ovenstående til livs. Men vi går måske lidt døde, eller har svært ved at vælge, hvad der er bedst særligt, fordi det ofte er den store pengepung, der skal op, når man skal vælge.

Læs også: 10 bud på sommerens arm-candy, der vil opgradere ethvert sommer-outfit

Min bedste anbefaling er derfor klart at prøve Bioeffect, som efter egen erfaring holder, hvad de lover, uanset hudtype, og hvor du er garanteret masser af trylleri for pengene. For pengepungen skal du op med, det er ikke billigt - og jeg anbefaler derfor, at du evt. starter med at købe deres Volcanic Exfoliator, og spørger om du kan få en prøve på EGF-serummet med hjem. Så undgår du et dyrt fejlkøb, hvis nu det ikke virker for dig.

Her er mine 5 favoritter:

Kirstines skøndhedsfavoritter - bioeffect

Relaterede artikler