Skønhed Her er julekalenderen til den ultimative beauty-elsker

Foto: Peter Guenzel

Hvis der er én ting, der føles bedre end at forkæle venner og familie med søde, betænksomme gaver, så er det selvfølgelig at købe en god gave til dig selv - og hvad bedre end en lækker julekalender med 24 selvforkælende kvalitetsprodukter, som kan gøre hver dag i december en smule mere speciel? 

For tredje år i træk har luksus-onlinesiden Net-a-Porter lavet en beauty-julekalender, som er den ultimative gave til alle store beauty-elskere - og hvem bedre at forkæle med en gave end dig selv?

Læs også: Kalder alle Friends-fans! Du kan ikke gå igennem december uden denne julekalender

Bag kalenderens låger finder du ikke bare 24, men hele 25 gode produkter, som er specielt udvalgt fra Net-a-Porters mest populære brands. Det skyldes selvfølgelig at Net-a-Porter er britisk, og i England fejrer man julen den 25. december - ligesom i USA - og vi klager bestemt ikke over en ekstra dag med en selvforkælende gave!

Foto: PR

Ud af de 25 produkter er 13 af dem i fuld størrelse og de resterende 12 i rejsestørrelser.

De inkluderer blandt andet nogle all-time favoritter som den populære ansigtscreme fra Augustinus Bader og et af hudspecialisten Dr. Barbara Sturms favoritprodukter fra eget brand - nemlig hendes 'Hyaluronic Serum'. 

Psst... Blandt Dr. Barbara Sturms klienter finder du nogle af verdens mest kendte personligheder blandt andre Kim Kardashian og Hailey Bieber, som begge sværger til hendes behandlinger.

Læs også: Adele, Rihanna og Victoria Beckham bruger alle dette skønhedsprodukt til under 100 kroner

Derudover får du muligheden for at afprøve nogle nyere opdagelser indenfor skønhedsverden, som med garanti også bliver et must-have på beauty-hylden - hvis ikke det allerede er det.

Heriblandt brandet 111Skins 'Vitamin C Brightening Booster', som formindsker solskader og mørke pletter eller den populære Gua Sha-sten, som du kan give dig selv en behagelig ansigtsmassage med og samtidig udrette mirakler for dit ansigt.

Læs også: Margot Robbie sværger til dette hudplejeprodukt til kun 300 kroner

Julekalenderen er den perfekte måde at afprøve en masse forskellige kvalitetsprodukter, inden du går ud og investerer i nyt til beauty-hylden. Den koster 1.990 kroner og indeholder produkter for hele 9.250 kroner, så du sparer altså over 7000 kroner ved at prøve de mange produkter af på denne måde.

Hvis du ønsker at vågne op til en lille luksusgave hver dag i december - eller du kender en, der fortjener en ekstra god jul, så kan du købe julekalenderen lige HER.

Relaterede artikler