Hudpleje Adele, Rihanna og Victoria Beckham bruger alle dette skønhedsprodukt til under 100 kroner

Foto: Mega

Er der en ting, vi kan blive enige om, så er det at hudpleje- og skønhedsuniverset er gigantisk og en gang imellem så stort, at det kan være svært at finde ud af, hvad man skal kaste sig over.

Der er derfor ikke noget bedre, end når én eller flere personer kan inspirere os med deres gode tips og råd – denne gang er det Adele, Victoria og Rihanna, der viser sig at have kastet deres kærlighed over nøjagtigt samme produkt.

Læs også: Chrissy Teigen sværger til dette hudplejeprodukt til under 500 kroner

Nemlig Weledas økologiske fugtighedscreme Skin Food, der booster huden med masser af fugt og næring. Og det bedste af det hele er, at den koster under 100 kr. og forhandles de fleste steder på nettet og i fysiske butikker.

Skin Food 30 ml., Weleda, 74,95 køb HER.

Foto: PR

Og lad os lige vende tilbage til det med at det kan være svært at finde ud af, hvad man skal gå efter og hvorfor, når man shopper hudpleje og beauty.

For at gøre livet nemmere for dig selv, næste gang du skal købe ny hudpleje, så notér dig de bedste ingredienser, som du altid kan gå efter. I galleriet herunder kan du blive klogere på 2020s mest googlede skønhedstendenser og finde ud af hvad de kan - og helt afgørende: de bedste produkter, du kan finde dem i. 

2020 mest googlede skønhedstendenser

Relaterede artikler