Nostalgi Kalder alle Friends-fans! Du kan ikke gå igennem december uden denne julekalender

Foto: Friends

Tilbage i 1994 rullede den første sæson af den legendariske tv-serie, Friends, over skærmen, og det var her, vi for første gang mødte de seks venner, Ross, Rachel, Monica, Chandler, Phoebe og Joey. 

Men selvom tv-serien efterhånden har nogle år på bagen, har vi bestemt ikke glemt alle de sjove og prisværdige øjeblikke - for hvem har ikke binge-watchet serien af flere omgange? (... Hvis ikke, så har du helt sikkert noget at indhente i efteråret!)  

Hvis du - ligesom os - ikke kan få nok af den fantastiske tv-serie, så er der gode nyheder. I løbet af december kan du nemlig genopdage alle de ikoniske øjeblikke med karaktererne, idet forlaget, Insight Edition, netop har annonceret, at der udkommer en officiel Friends-julekalender til de ultimative fans. What’s not to like? 

Du kan altså godt glemme alt om den traditionelle chokoladejulekalender, for nu har du chancen for at blive taget tilbage til 90’erne og blive mindet om, hvorfor vi elsker de seks newyorkere, Ross, Rachel, Monica, Chandler, Phoebe og Joey, så højt. 

Læs også: Veninderne fra Friends overraskede alle med Emmy Award-reunion

Julekalenderen rummer intet mindre end 25 Friends-elementer, som kan glæde din december, og indeholder endda en lille ”Holiday Armadillo”-surprise (...hvis altså du husker afsnittet med Ross, som klæder sig ud til Hanukkah).

Friends-julekalenderen lanceres den 27. oktober 2020 og koster ca. 180 danske kroner, men du kan allerede nu sikre dig én ved at lægge en pre order HER, så du med garanti ved, at du får en nostalgisk og skøn december. 

Foto: Amazon

Psst! Hvis du ikke kan vente til december med at genfinde dine Friends-øjeblikke, så har ELLE samlet en række sjove facts om serien, som alle store Friends-fans bør vide. Scroll løs i galleriet herunder og bliv klogere på den populære 90'er-serie. 

sjove friends facts

Relaterede artikler