Efterårstips Her er de to eneste farver, du skal male dine negle med i efteråret

Foto: Imaxtree

Du behøver ikke længere have problemer med at finde den helt rette trøje, der skal passe til dine farvestrålende negle. Nej, efterårets farver skal være meget mere diskrete. Nu er det hvid og sort, du skal pryde dine negle med. 

Hvid, hvid, hvid… Her, der og alle vegne. Man ser den hvide farve på jeans, på strik, på chunky støvler – og nu også på negle.

For den hvide farve er kommet for at blive, og lige nu er det den hotteste farve på din neglelakshylde.

På den helt anden ende af skalaen ligger den sorte farve, som også er en af efterårets must haves, når det gælder farven på dine negle. De allerstørste stjerner har rocket catwalken med netop denne farve til flere shows for efterår/vinter-sæsonen 2019-2020. Så hvis du ikke allerede nu har de to farvekontraster stående på hylden, må du hellere få fat på dem.

Læs også: 8 hårtips fra nogle af verdens bedste frisører.

Hvis du var den opmærksomme gæst til en af modeugerne denne sæson, havde du måske allerede opdaget det.

Den hvide farve var nemlig at finde på nogle af modellerne, da de valsede ned ad catwalken under Chanels Efterår/Vinter 2019-2020-show. Ligeså kunne man ane de sorte negle på modellerne under Tommy Hilfiger x Zendayas show til New York Fashion Week.

Den sorte farve på neglene er en strålende måde at erobre den aktuelle punk-trend, som eksisterer hos mange modehuse.

Og spørger vi ELLEs skønhedsredaktør, Anne P., så er der ét mærke, hun sværger til, når det gælder om at finde den smukkeste farve til sine negle. Det er selvfølgelig de fine neglelakker fra Chanel. 

Psst! Har du brug for lidt mere inspiration til lækre efterårsskønhedsprodukter? Så se med i galleriet herunder hvor ELLEs skønhedsredaktør, Anne P. har samlet sine nuværende favoritter:

Kig bare med i galleriet herunder. 

Skønhedsredaktørens 10 oktober-favoritter

Relaterede artikler