Beauty-tips Ella Karberg: "Her er de 5 beauty-produkter, jeg bruger mest"

Foto: Privat

Hver dag florerer stakkevis af billeder af yndige og labre damer rundt på sociale medier, og man kan ikke undgå at blive nysgerrig på, hvilke beauty-hemmeligheder de hver især gemmer på.

Derfor har vi spurgte nogle lækre damer, om de vil dele deres bedste beauty-tips, og i denne omgang er det den skønne influencer og it-girl Ella Karberg, som deler ud af sine beauty-rutiner.

Læs også: Skønhedsekspert Anette K. Poulsens bedste tips til sensitiv, tør og fedtet hud.

Læs med herunder, når Ella fortæller, hvordan hun opnår sit everyday-look, og hvilke produkter hun knuselsker allermest!

Mit nyeste beauty-køb er…

Mit nyeste beautykøb har længe været en af mine favoritter, nemlig Creamy Lip Cheek Eyepowder Misty Rose fra Tromborg. Den er uundværlig for mig!

Jeg bruger den hver gang, jeg mangler lidt glow på kinderne eller over øjnene.

Mit næste beauty-køb er…

Jeg har lige bestilt en ny maske fra et amerikansk brand, som hedder BIBA Los Angeles.

Masken hedder Calming Zinc Sulfur Mask og skulle være supergod til perioder med problematisk hud.

De 5 ting jeg bruger mest er...

Mit “everyday-look” indebærer altid min Tromborg Anti-Aging Glow Serum. Jeg prøver så vidt muligt at tilføre glow og fugt til mit ansigt hver dag.

Udover det, bruger jeg min serum-concealer i farven Beige fra Bobbi Brown og Mineral Foundation fra Tromborg, samt lidt Strobe Cream fra Mac, som også er med til at give god glow og fugt. Til sidst bruger jeg for det meste en lipliner i en lidt mørkere farve.

Foto: Privat

På mine negle har jeg altid ...

For det meste får jeg lavet Shellac. Jeg har været rigtig glad for mønstre og sjove farver på mine negle, men de seneste år er jeg begyndt at synes bedre om helt neutrale farver.

Mit bedste hudplejetip/-produkt...

Mit bedste hudplejetip på denne tid af året er uden tvivl et skønt havbad!

Hver gang jeg bader i havet, husker jeg altid lige at vaske mit ansigt i saltvandet. Resultatet er intet mindre end magisk.

Det har jeg altid med mig i tasken…

Jeg har altid min lille Chanel-håndcreme, Tromborg Lip Cure og en lipliner.

Relaterede artikler