Dagens beauty-tip: Sådan får du hud som Victoria Beckham

Foto: PR

ELLEs Fashion & Beauty Director, Anne P. har mødt den engelske designer og supermom, Victoria Beckham i forbindelse med at den 42-årige designer i 2016 udvidede sit imperium med en ny makeuplinje, som blev lanceret i Danmark i Magasin den 17. oktober 2016. 

Makeupkollektionen består af i alt 12 produkter, der er inddelt i fire look dedikeret til fire byer, som Victoria Beckham elsker: New York, London, Paris og Los Angeles. 

Se også: Derfor er Victoria Beckham et stilikon

Du kan læse meget mere om Victoria Beckhams nye makeuplinje i månedens ELLE, og hvis du vil have et indblik i nogle af Victoria Beckhams andre skønhedsrutiner, skal du læse med her.

Foruden sine egne produkter, sværger Victoria Beckham nemlig til en særlig ansigtsmaske fra Estée Lauder. En ansigtmaske som ELLEs Beauty Assistant, Kirstine Engell, derfor har dedikeret dagens beauty-tip til:

"Jeg har et ugentlig skønhedsritual, hvor jeg hver søndag forkæler min hud med en ansigtsmaske. Masken afhænger selvfølgelig af hvordan min hud har det efter ugens og sommetider weekendens strabadser, men også af hvilke nyheder der skal testes og andre interessante masker. Inspireret af Posh Spice, Victoria Beckhams post på Instagram, hvor hun fremhæver Estée Lauders 'PowerFoil Mask', er den landet øverst på ønskelisten over masker, der bare MÅ prøves. Ansigtsmasken koster 720 kroner for 4, og det er derofr kun nogle, jeg vil bruge til særlige lejligheder - fx til alle de kommende julefrokoster. Som bonus-info kan jeg sige, at huden efter blot 10 minutter øjeblikkeligt skulle syne mere ensartet, frisk og fornyet. Vi får se - testes det skal den i hvert fald!"

Masken koster 720 kroner og kan købes online HER

Relaterede artikler