Nail Art 7 trends du skal kende, hvis du elsker nail-art

Foto: MEGA

Neglelak kan både være diskret og tiltrække en masse opmærksomhed, og de seneste par år er det blevet mere og mere populært at forsøge sig med såkaldt ’Nail Art’, hvor der bliver ekserimenteret med alt fra dyreprint, logoer, kontraster, forskellige farver, emojis og andre sjove ikoner.

Vi har samlet 7 forskellige 'Nail Art'-trends, som du kan lade dig inspirere af, hvis du har overvejet at prøve kræfter med den populære trend og selv vise dine negle frem på Instagram til sommer: 

1. Kontraster

Kontraster er nok en af de negle-trends, som ses oftest. Påfør en casual tone på det nederste af neglen og tilføj en kontrastfarve på spidsen.

2. Negle i alle regnbuens farver

Flere er også begyndt at lege med forskellige farver, så ikke to negle er ens. Gør fx et forsøg med regnbuens farver, så kommer du med sikkerhed i sommerhumør (hvis ikke vejret i forvejen får dig i det…)

3. Logomani

Logo på tøj er ikke kun populært på streetstyle-scenen, men også på neglene. Så hvorfor så ikke også tilføje dit yndlingslogo på dine negle?

4. Blomster, blomster, blomster

Blomster bliver man aldrig trætte af, hvad end de er ægte eller malet på neglene.

5. Negle i astrologiens tegn

Er der en lille astrolog gemt i dig, eller er du bare enormt fascineret af astrologi? Så gør offentligheden opmærksom på det ved at tilføje astrologi-print på dine negle.

6. Tie Dye-inspireret

Tie Dye-print på tøjet er et klart hit lige nu, så hvorfor ikke fuldende dit look ved at tilføje tie dye-print på neglene også?

7. Dyreprint

Dyreprint er også en klassiker, der hele tiden kommer tilbage på mode. Men er du ikke helt komfortabel med at iklæde dig noget med dyreprint, kan du med fordel tilføje dyreprint på neglene.

Så nu er du vist godt klædt på til at bevæge dig ud i et anderledes, men flot og trendy look på dine negle…

Og hvis du stadigvæk foretrækker de klassiske, ensfarvede negle, så har vi samlet ELLEs skønhedsredaktør, Anne P.s, bud på sommerens ultimative farver til dine negle i galleriet nedenunder.

Sommerens smukkeste farver til dine negle

Relaterede artikler