Tip fra hudspecialisten: Her er de vigtigste råd for hud over 29 år
Foto: @anitafalslund
Skønhed

Tip fra hudspecialisten: Her er de vigtigste hudplejeråd til dig, der er i slut 20'erne

af Maria Beyer Nielsen 5/09/2017
At pleje sin hud med de rette anti-age produkter, kan være en jungle. Hvilke produkter sikrer, at huden ældes med ynde? Og hvilke råd bør man altid huske? ELLE har taget en snak med hudspecialisten Anita Falslund for at give dig svar på alle dine spørgsmål om anti-age produkter og hudpleje i slutningen af 20'erne.

Ingredienser som Hyaluronsyre, Retinol og Kollagen er almindelige ord i hudspecialistens ordbog, men kvinder udenfor hudplejesalonen er ofte forvirrede over alle de fremmedord, de bør pleje netop deres hud med. Når det kommer til anti-age produkter, er disse ord dog 'buzzwords' og fortvivl ej - ELLE har allieret sig med kosmetolog Anita Falslund, for at give dig den bedst mulige forståelse af anti-age produkter og deres ingredienser.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Og du kan godt tage notesbogen frem, og skrive dig de professionelle råd fra Anita Falslund, der har mere end 15 års erfaring, bag øret. Hun ligger nemlig inden med sande guldkorn omkring anti-age pleje.

Som Anita selv siger, er anti-age et anelse mærkværdigt ord i sig selv, fordi uanset hvad, vil huden ældes. Tricket er, at få huden til at ældes med ynde og få den til at fremstå så perfekt som muligt, i så lang tid som muligt. 

Læs også: Hollywood-hudspecialist: Sådan skal du pleje din hud

Hudspecialisten Anita Falslund fortæller desuden, at den vigtigste anti-age pleje du kan give din hud er, at have faste rutiner: Om morgenen og om aftenen, bør du rense din hud, tilføre fugtmist og bruge en effektiv serum med f.eks. C-vitamin. Det er også vigtigt altid at tilføre dagcreme, og at din dagcreme om sommeren skal være med en høj SPF [solfaktor, red.], da solen er én af hudens største fjender, når det kommer til hurtig ældning.

Her er de hurtige og nemme huskeregler:

  • Husk at massere dine produkter godt ind i huden. Jo ældre vi bliver, jo mere dovne har vi en tendens til at blive, når det kommer til hudpleje og plejeteknikker.
  • Brug altid opadgående og udadgående bevægelser med alt, du påfører ansigtet.
  • Drik masser af vand! En god tommelfingerregel er, at for hver kop kaffe du drikker, bør du påregne et glas vand.
  • Dyrk motion! Motion er med til at øge din blodcirkulation og giver glød til hele kroppen.
  • Sov de magiske 8 timer om natten, da det påvirker hele hormonsystemet positivt.

Udover disse fem vigtige regler, understreger Anita, at den vigtigste regel af dem alle er, at sørge for at være i balance: ”Elsk dig selv, og husk at måden du tænker om dig selv, påvirker din udstråling i høj grad!”

Hvis du også vil have flere uundværlige tips eller en behandling til netop din hudtype, har Anita Falslund sin egen hudklinik som ligger på Isafjordsgade 15, København S. Se mere på kosmetologens hjemmeside her.

Vi gennemgår i galleriet nedenfor, alle de vigtige ingredienser og anti-age produkter, som er værd at kigge efter, når du skal ud og købe dit næste kult-produkt, og en forklaring af hvad præcis ingrediensen kan gøre for din hud...

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2021-11-11/redaktionens-favoritter-3_2.jpg

Blazer, Cos

DKK 1.200,-
Køb her
/2021-11-11/redaktionens-favoritter-4_2.jpg

Strik, & Other Stories

DKK 700,-
Køb her
/2021-11-11/redaktionens-favoritter-5_2.jpg

Jeans, Nanushka

DKK 2.190,-
Køb her
/2021-11-11/redaktionens-favoritter-6_2.jpg

Taske, Marge Sherwood

DKK 1.600,-
Køb her
/2021-11-11/redaktionens-favoritter-7_2.jpg

Kjole, Isabel Marant Étoile hos Net-a-porter

DKK 2.080,-
Køb her
/2021-11-11/redaktionens-favoritter-8_2.jpg

Skjorte, Anine Bing hos Net-a-porter

DKK 1.340,-
Køb her