Sådan sniger du mere grønt ind i din madlavning

Vi ved godt, at vi skal spise flere grøntsager og flere urter, men det kan virke helt uoverskueligt, at trawle internettet og kogebøgerne igennem for at finde ny grøn inspiration. Heldigvis ligger den nemme løsning lige for.

I en travl hverdag er det let at komme til at veksle mellem et fast udvalg af retter, som er lette at lave til aftensmad. Det er de færreste af os, der hver dag slår op i ny side i kogebogen og dermed sørger for at få varieret vores indtag af forskellige råvarer. Den lette måde til at leve grønnere i hverdagen på er derfor at inkorporere mere grønt i de retter, du allerede kender.

Nyhedsmediet Huffingtonpost.com har talt med en række kliniske diætister, som hver især kommer med deres bedste råd til, hvordan du pepper dine yndlingsretter op med grøntsager og urter for at variere og gøre dem sundere.

Få diætisternes bud på, hvordan du sniger mere grønt ind i dine favoritretter i galleriet nedenfor.

Få diætisternes bedste råd