Prøv vores nye, eksklusive og lyserøde ELLE x My Poké menu
Foto: My Poké
ELLE x My Poké

Prøv vores nye, eksklusive ELLE x My Poké menu

af Emilie Bech Zerlang 17/01/2019
I samarbejde med My Poké har ELLE udviklet en sund menu bestående af en pink chiagrød, latte, smoothie og Poké Bowl - alt sammen holdt i lyserøde farver på vaskeægte ELLE-manér. Menuen kan købes hos alle My Poké-restauranter...

Du har garanteret allerede dedikeret nogle af dine take-away aftener til de populære pokébowls, som primært består af rå fisk, friske grøntsage og ris. 

Den populære hawaianske ret 'Poké' har nemlig for alvor indtaget madscenen det sidste år, og en af de resturanter i København, der tilbyder den farverige, proteinrige ret er My Poké, som ligger fire steder i København, Frederiksberg og Hellerup. 

Her på ELLE-redaktionen elsker vi den farverige ret og hele konceptet bag med en masse friske grøntsager, rå laks og ris. 

Derfor har vi teamet op med My Poké og sammen med dem udviklet vores helt egen ELLE x My Poké menu, hvor den råde tråd i menuen - selvfølgelig - er lyserød.

Menuen består af:  

  • Pink chiagrød lavet på havre- og kokosmælk og farvet med naturligt rødbedepulver. Toppet med jordbær, blåbær, banan, dragefrugt, kokos, havregryn og spiselige blomster
  • Pink latte - en rødbedelatte lavet på enten almindelig eller plantebaseret mælk
  • Pink smoothie lavet på avocado, kirsebær, havremælk og vanilje-soya yoghurt. Toppet med sukkerhjerter, frysetørret kirsebær og hvid chokolade
  • ELLE Poké Bowl med lynstegt laks, syltet ingefær, radiser, agurkestrimler, syltede rødløg og pink ris (kogt med rødbedejuice)
     

ELLE x My Poké menuen forhandles i alle My Poké restauranter* og kan også bestilles online direkte via My Poké og gennem takeaway-tjenesten Wolt.

Se hele ELLE x My Poké-menuen i galleriet nedenfor.

Velbekomme! 

* Morgenmad serveres indtil videre kun hos My Poké Østerbro (Rosenvægets Allé 3) kl. 7.30 - 10.30