

Opskrift: Rabarberbobler og hvid chokolademousse med Santa Maria
Intet kan skabe en god fest som at vise dine gæster, at du mener det! Så afsæt tid mellem neglelakken og makeuppen til at trylle i køkkenet, og kreer afhængighedsskabende drinks og desserter med Santa Maria. Skål og velbekomme!
Opskrift: Rabarberbobler med rosenperler (6 drinks)
Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.
Rabarbersirup:
- 200 g rensede rabarber
- 1½ dl vand
- 2 tsk. Santa Maria ’stødt ingefær’
- lyst rørsukker
- 1 flaske lyserøde bobler
- 1 tsk. Santa Maria ’Rosenpeber’
Sådan gør du:
Skær rabarberne i små stykker a 1 cm, og kom dem i en gryde med vand og ingefær. Kog rabarberne ved svag varme i ca. 10 minutter. Kom rabarberne i en sigte, og pres saften over i en skål. Afmål saften. Kom rabarbersaft og en tilsvarende mængde sukker i en gryde, og kog det ved svag varme til en sirup. Pas endelig på med ikke at koge saften for længe, da den nemt bliver for tyk. Afkøl rabarbersiruppen, før den fordeles i champagneglas med knust rosenpeber. Spæd til med lyserøde bobler, og server straks.

Opskrift: Hvid chokolademousse med kardemommen og chili (4 personer)
- 2 blade husblas
- 6 pasteuriserede æggeblommer
- 100 g sukker
- 150 g hvid chokolade
- 2½ dl piskefløde
- 1 tsk. Santa Maria ’Stødt kardemomme’
- 1 tsk. Santa Maria ’Chiliflager’
Sådan gør du:
Læg husblas i blød i koldt vand i ca. 10 minutter. Pisk æggeblommer og sukker med en håndmixeri ca. 5 minutter til en æggesnaps. Hak chokoladen, smelt den i en skål over vandbad,og tilsæt kardemomme. Pisk 2 dl ἀøde til en luftig skum. Kom resten af fløden i en gryde, og lun den. Tag husblassen op af vandet, og vridoverskydende vand fra. Smelt husblassen i den lune fløde.Tag gryden af varmen. Vend forsigtigt den smeltede chokolade i æggesnapsen. Fold dernæst flødeskum og til sidst fløden med husblas imassen, til du har en ensartet mousse. Fordel moussen i 4 portionsglas. Dæk med husholdningsfilm, og lad den stivne i køleskabet min. 4 timer – helst til næste dag. Drys med chiliflager før servering.
Sponsoreret indhold
ELLE anbefaler


Sidst på måneden: Genialt brynprodukt til 100 kroner

6. sæson af 'The Crown' er på trapperne: Her er, hvad vi ved

Hun danser sig gennem myldretiden: Derfor er ‘Tube girl’ mere end endnu en dansende TikTokker

ELLE Awards 2023: Her er de bedste looks
