Opskrift på glutenfri muffins med hindbær og blåbær
Desserter og kager er noget vi her på ELLE-redaktionen elsker, og med blogger- og kogebogsforfatter, Julie Bruuns sundere alternativer til vores alle sammens yndlingsdesserter, bliver det bare lidt mere lækkert!
Du får her hele Julies opskrift på skønne glutenfri muffins med hindbær og blåbær:
Læs også: HealthySkinnyBitch: 7 sunde steder at spise frokost
Det skal du bruge:
- 1 banan
- 3 æg
- 1 tsk salt
- 1 spsk sødemiddel (honning, agavesirup o.l. kan også sagtens bruges)
- 1 tsk bagepulver
- 1 scoop proteinpulver (eventuelt hasselnødsmag)
- 2 spsk fuldkornsrismel (uden top)
- 30 g hakkede mandler
- 1 dl bær (blåbær og hindbær, kan godt være frosne)
Sådan gør du:
- Hæld kogende vand over bærerne og lad dem ligge i et par minutter.
- Hæld nu vandet fra og kom dem i en skål.
- Mos bananen med en gaffel og hak mandlerne.
- Kom alle ingredienserne i en skål og rør godt rundt.
- Tilsæt til sidst bær og kom dem i muffinsforme.
- Giv kagerne 15-20 minutter i en 175 varm ovn.
Læs også: Opskrift på himmelsk chia risifrutti
Og så har du en lækker og nem dessert eller snack. Velbekomme!
Vi har samlet en række af Julie Bruuns bedste desserter her i galleriet.
Psst... Brug pilene i galleriet eller 'swipe' dig igennem.