Ny økologisk og vegansk regnbuebrunch hos The Organic Boho
Foto: ELLE Danmark
Sundhed

Økologisk og vegansk regnbuebrunch hos The Organic Boho

af Stephanie Bang 13/10/2017
The Organic Boho har netop åbnet nyt sted på Prinsessegade i København, og vi har prøvesmagt deres lækre 'Rainbow Brunch', som udover at smage fantastisk selvfølgelig er både økologisk og vegansk...

Måske kender du allerede The Organic Boho, enten fra deres tidligere lille butik i Gothersgade, deres cool foodtruck, eller måske kan du mindes at have spist deres burger til én af sommerens mange festivaler.

The Organic Boho er mere end blot et madkoncept, men også et holistisk univers, som bevæger sig i forskellige communities, herunder; musikken fra Ibiza, yoga, surf, street art og mode.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Bag konceptet er to danske kvinder, Karina og Maria, og deres overbevisning er klar - for dem er det essentielt at kombinere mad, musik, mode og kunst således at der opstår helt unikke synergier som understøtter The Organic Boho’s univers og dets budskab til verden om at reducere sit CO2 aftryk ved at vælge vegansk, når man har muligheden.

”Det betyder alt for os at kommunikere vores brand på en måde som skaber lyst til at købe sig ind i en holistisk livsstil og ikke kun i et produkt - nogle mennesker har desværre den opfattelse at det, at spise vegansk nærmest er fanatisk og ofte kedeligt - det er vores pligt at ændre denne opfattelse, nu hvor vi ved vi kan” udtaler Karina.

Vi har allerede selv prøvesmagt Organic Bohos nye brunch, (og deres wrap, salater, burger, shakes, Golden Latte med gurkemeje og farverige juicer for den sags skyld), og kan godt skrive under på, at deres plantebaserede retter er langt fra kedelige. Faktisk det stikmodsatte, og deres brunch kunne meget vel gå hen og blive utrolig vanedannende.

The Organic Boho’s ’Rainbow Brunch’ er (som alt andet på menuen) 100% glutenfri, vegansk og økologisk – for ikke at glemme at nævne, at den er farverig, nærende og godt mættende.

The Organic Boho, Prinsessegade 23, 1422 Christianshavn, København K