

Lækre bountykugler - få hele opskriften her
En gang i mellem skal man gå all-in, og her kommer bountykugler ind i billedet. De små kokos-smagsbomber overtrukket med mærk chokolade er nemlig en klassiker, der vil gå rent ind hos alle - og så er de tilmed super lette at lave og kan opbevares i fryseren, så de holder længere.
Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.
Her deler vi opskriften på madblogger- og kogebogsforfatter Julie Bruuns bountykugler, der er den perfekte snack til en dag med veninderne:
Læs også: ELLE guider: Sådan booster du dit løb
Ingredienser:
- 3 dl kokosmel
- 1,5 spsk agavesirup (eller 1 tsk sødemiddel)
- 1/2 tsk salt
- 1 spsk kokosolie
- 2 spsk flødeost
- 100 g mørk chokolade
Sådan gør du:
- Bland alle ingredienserne, minus chokoladen, og pres dem sammen til små kugler.
- Stil dem i fryseren, imens du smelter chokoladen over vandbad
- Rul kuglerne i chokolade og lad det størkne
- Opbevar dem på frys eller køl.
Og så har du de nemmeste og lækreste bountykugler. Velbekomme!

Sponsoreret indhold
ELLE anbefaler


Elizabeth Debicki stjæler rampelyset med helt særlig kjole til 'The Crown' premiere

Opfølgeren til hypet (og udsolgt) neglelak er landet - og timingen er perfekt

Gaveguide: 16 lækre julegaver til under 250 kroner

Se billedet: Rihanna byder julen velkommen med ny hårfarve
