

Lækre bountykugler - få hele opskriften her
En gang i mellem skal man gå all-in, og her kommer bountykugler ind i billedet. De små kokos-smagsbomber overtrukket med mærk chokolade er nemlig en klassiker, der vil gå rent ind hos alle - og så er de tilmed super lette at lave og kan opbevares i fryseren, så de holder længere.
Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.
Her deler vi opskriften på madblogger- og kogebogsforfatter Julie Bruuns bountykugler, der er den perfekte snack til en dag med veninderne:
Læs også: ELLE guider: Sådan booster du dit løb
Ingredienser:
- 3 dl kokosmel
- 1,5 spsk agavesirup (eller 1 tsk sødemiddel)
- 1/2 tsk salt
- 1 spsk kokosolie
- 2 spsk flødeost
- 100 g mørk chokolade
Sådan gør du:
- Bland alle ingredienserne, minus chokoladen, og pres dem sammen til små kugler.
- Stil dem i fryseren, imens du smelter chokoladen over vandbad
- Rul kuglerne i chokolade og lad det størkne
- Opbevar dem på frys eller køl.
Og så har du de nemmeste og lækreste bountykugler. Velbekomme!

Sponsoreret indhold
ELLE anbefaler


Makeupartisten guider: Bryntricket alle burde kende

Prinsesse Kate af Wales viser det pæneste pandehår, vi længe har set

Lave støvler og ulden cardigan: Ugens bedste budgetfund

Shoppegalleri: 12 cool støvler til din efterårsgarderobe
