Mode
Foto: Stephanie Bang
Opskrift
Fyldte juledadler med marcipan
af Stephanie Bang
14/12/2018
Fyldte juledadler er den oplagte julehaps til decembers søde stunder, og de tager kun et øjeblik at bikse sammen. ELLEs Health Editor, Stephanie Bang, guider dig til julens lækreste hapsere i form af dadler med marcipan.
Fyldte juledadler er den perfekte julegodte, som du kan snacke hele december måned.
For det første er juledadler supernemme at lave, og så er de ikke så tunge som julekonfekt ellers hurtig kan blive (det afhænger selvfølgelig af, hvor mange du spiser). Du kan altså sagtens servere dem som en lille dessert efter julemaden og også bare spise dem i løbet december, når du har lyst.
Læs også: Bagte søde kartofler på to forskellige måder.
Glædelig jul!
Ingredienser:
- Saftige medjool dadler
- Marcipan
- Mørk chokolade, minimum 70%
- Pistacienødder
Fremgangsmåde:
- Smelt chokoladen over vandbad.
- Fjern stenene fra dadlerne, skær marcipanen i mindre stykker og hak pistacienødderne fint.
- Kom marcipan i dadlerne, hæld smeltet mørk chokolade over og drys med pistacienødder.
- Vent et med at servere dine juledadler med marcipan indtil chokoladen er størknet.
Sponsoreret indhold
ELLE anbefaler
Shopping
Off shoulder-top og loafers: Ugens bedste budgetfund
Mode
Clara Dyrhauge: "Jeg vil gerne blive bedre til at forvandle tanke til handling – og tro på at alt løser sig"
Rejser
Rejseguide: 12 perler i New York, du ikke må misse
Mode
Fra farverige kjoler til spraglede print: Dronning Margrethes 20 bedste looks gennem tiden
Kultur