Stjerne-makeupartisten: Her er mine 3 all-time favoritprodukter
Foto: Imaxtree
Makeup Musthave

Stjerne-makeupartisten: Her er mine 3 all-time favoritprodukter

af Anne P 29/03/2019
Makeuptips fra en af verdens bedste makeupartister kan jo altid bruges. Særligt, når hans tips kan bruges både til hverdag og til fest.
For et par måneder siden tog jeg til Paris for at interviewe Gregoris Pyrpylis, der er europæisk makeupartist for Shiseido.
Jeg takkede ja til interviewet, da jeg har enorm stor respekt for mærket, hvis forskning er en seriøs frontrunner på verdensplan, og så er det jo altid toppen at få insiderviden og tips fra eksperter på sådan et plan. Jeg lapper det i mig, og deler naturligvis med jer. Alt andet ville jo være dårlig stil.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Noget af det jeg bed mærke i var, at hele kollektionen er makeup med hudplejefordele. Det er jo også det, der giver bedste mening, når nu vi putter noget i hovedet, skal det da ikke alene forskønne – det skal også pleje. Mange års erfaring med forskning i hud, er blevet puttet i makeuppen, så alt er fugtgivende – selv pudderne tilfører huden fugt. Så når du påfører din makeup, er det som om, du også tilfører lidt hudpleje, hvilket jeg er stor fan af. Og i den forbindelse vil jeg da lige løfte sløret for, hvad makeupstjernens favoritprodukter er samt videregive hans bedste tips. Se med nedenfor:
Foto: PR
Aura Dew ”Det er hudens juvel. Du kan bruge den som highlighter, og du kan ligge den ovenpå hvilken som helst øjenskygge, og gøre den mere festlig. Du kan påføre den på dine læber, eller putte lidt på amourbuen, så syner læberne mere fyldige. Du kan også mixen den med læbeglossen, og kreere en intens shine. Den er virkelig til at lege med. Derudover er Aura Dew virkelig god til at lave smuk glødende hud. Hvis du vil lave det lidt mindre makeuppet, så skal du kun duppe den på kindbenene f.eks. Men når du ligesom gnider produktet, frigiver du nærmest endnu flere perler og dermed shine, og så bliver det mere intens", fortæller Gregoris Pyrpylis.
Foto: PR
Det andet produkt han elsker, er Kajal Inkartist – en kôhl, der sætter sig vildt godt, så du ikke behøver bekymre dig om den eventuelt lander på kinden i løbet af dagen. ”Det er en multifunktionel kôhl, som man skal arbejde med, imens den er nyligt påført fordi, når den først er ’sat’, så bevæger den sig ikke. Det er et produkt, som du kan brug alle vegne. Læberne, øjnene, brynene... Favoritfarven er den bordeaux, som jeg klart synes erstatter sort.” Psst... Insider tip: Hvis du vil blende kôhlen, så påfør den på det ene øje og blend, før du putter den på det andet øje - for den er ikke rigtig til at blende, når den først er 'tørret'.
Foto: PR
Sidst, men ikke mindst er der ’Whipped Powder Blush’. "Det er et produkt, du virkelig kan ’bygge’ med. På kinderne, øjnene, læberne – hvor end du vil. Du kan gøre den nærmest gennemsigtig, og du kan gøre den intens. Giver et smukt og naturligt look, som alle kan finde ud af at brug".

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her