malene_birger_makeup-look-elle-dk.jpg
Mia Linnea Jørgensen
Key makeup-artist Marie Thomsen:

Sådan får du beauty-looket fra By Malene Birgers A/W 2019-show

af Nikita Hoffmann Andersen 4/02/2019
Uge 5 stod i modens tegn, da Copenhagen Fashion Week løb af stablen, men det var ikke kun modellernes outfits, vi kiggede på. Makeuppen og beauty-looket var nøje udvalgt til hver kollektion, og særligt key makeup-artist Marie Thomsens rene og velplejede look fra By Malene Birger-showet, stod ud. Derfor spurgte vi Marie Thomsen, hvordan vi stjæler beauty-looket fra By Malene Birger.

Da kreativ direktør, Mathilde Torp Mader, torsdag den 31. januar 2019 sendte sine By Malene Birger-klædte modeller ned af catwalken, sad vi forventningsfuldt klar.

Vi glædede os naturligvis til at se By Malene Birger-pigens signaturlook for efteråret og vinteren 2019, men vi var også særligt spændte på at se, hvordan key makeup-artist, Marie Thomsen, havde svunget penslen på modellernes ansigter.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Danske modeller som Nina Marker, Aia Busk og Juliane Grüner skred ubesværet ned af catwalken, og mens vi sukkede over By Malene Birgers stilsikre og sofistikerede A/W 2019-kollektion, kunne vi ikke lade være med også at bemærke den ditto makeup.

Læs også: Nina Marker: "Den københavnske modeuge er bare hyggelig".

Efter showet mødte vi Macs key makeup-artist på showet, Marie Thomsen, og her spurgte vi hende ind til inspirationen bag makeuppen, samt hvordan vi kopierer det ubesværede, men lækre look:

Kan du fortælle lidt om inspirationen til makeup-looket til By Malene Birgers AW19-show?

Inspirationen til looket på dette show er selvfølgeligt Mathilde Torp Maders smukke kollektion, som er lækker, stilfuld og eksklusiv uden at være damet.

Hvilken kvinde havde du i tankerne, da du skulle skabe makeuppen til showet?

Vores kvinde er stilsikker, stærk og sofistikeret. Hun passer på sig selv fra yderst til inderst. Det kom til udtryk i makeuppen, ved at vi satte en smuk og glowy hud i fokus, som vi skabte ved at blande Mac Strobe Cream med Mac Essential Oil og give modellerne en blid ansigtsmassage, inden vi brugte concealer efter behov og undgik helt foundation hvor muligt. Øjnene blev elegant indrammet i en underspillet brun creme øjenskygge (Paint Pots i ‘Quite Natural’). Læberne blev duppet med med lip balm og en anelse rosa læbestift i farven ‘Hug me’.

Hvordan oversætter man beauty-looket fra catwalk til hverdag?

Dette er et look, som kan stjæles direkte fra catwalken. Det er så klædeligt og smukt, at alle kan bære det. Eftersom vi ikke har brugt mascara for at holde looket naturligt, men i stedet blot bukket vipperne, kan man overveje at tilføje lidt mascara, eks. i brun.

Hvilke 3 key-produkter har du brugt til at skabe looket?

Strobe Cream ‘Pink light’, Paint pot ‘Quite Natural’ og læbestiften ‘Hug me’. Sidstnævnte duppede vi også ganske let på kinderne for at give lidt ekstra glød.

Hvad tror du bliver efterårets største makeuptendens?

Jeg tror, at velpleje og skødesløs elegance bliver noget vi kommer til at se rigtigt meget af. Tænk the Hamptons og parisian chic både i makeup og hår: Nyvasket, velduftende, velplejet. Lidt men perfekt makeup, intet er ladt til tilfældighederne, men heller ikke larmende.

Hvilke tre beautyprodukter fra MAC bør enhver kvinde have i sin makeup-pung?

  • Mac Mineralize Concealer (absolut et yndlingsprodukt hos mig).
  • Mac Strobe Cream, som kommer i flere pigmenter efter hudtone, den er smuk over din dagcreme, foundation og på kroppen og giver den smukkest glød!
  • ‘Mac Weekend Getaway’ som er en cremet blush, der giver den fineste farve til kinderne og passer til alle hudtoner.

Og så er jeg simpelthen nødt til at tilføje disse to favoritter, som er musthaves, Kohl lineren ’Teddy’ som er den smukkeste brune eye kohl og creme øjenskyggen ‘Groundworks’, som er uundværlig i mit kit.

Psst! Du kan se flere billeder af Marie Thomsens beauty-look hos By Malene Birger i galleriet herunder:

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her