L'Oréal Paris udnævner beauty-ikon som ny Global Makeup Director

L'Oréal Paris udnævner Val Garland som ny Global Makeup Director
Foto: LOréal Paris

L'Oréal Paris har netop annonceret, at de har udnævnt Val Garland som ny Global Maekup Director. 

Val Garland er et særdeles anerkendt navn, som inden for skønhedsverdenen, herunder makeup, med rette kan betegnes som et ikon. 

Val Garland har arbejdet som makeupartist hele sit liv, og har arbejdet med alle de store topmodeller, herunder Kate Moss og Georgia May Jagger og været Key Makeup Artist for store shows som Vivienne Westwood og Giambattista Valli, ligesom hun også har været med på et hav af forsideskydninger for internationale magasiner som Vogue. 

Og med en baggrund, der inkluderer arbejde sammen med de største modehuse, mest anerkendte fotografer og dygtigste stylister verden over, er det intet mindre end et scoop for L'Oréal Paris, at de netop har ansat den dygtige makeup-artist som ny Global Makeup Director.

Val Garland er også selv mere end begejstret for sit nye job hos L'Oréal Paris:

"Jeg kan ikke vente med at komme inden for hos verdens skønhedsmærke nummer 1 og være med til at skabe den makeup, jeg selv ønsker at bruge - og som jeg tror alle kvinder verden også får lyst til. Jeg har altid sagt, at vi ikke behøver bruge mange penge for at skabe innovative, fantastiske og kvalitetsikrede makeupprodukter, og lige præcis dét beviser L'Oréal Paris. Jeg ser så meget frem til at være med tage udfordringen op og være med til at skabe vejen for dette globale mærke. Som makeup-artist er jeg også mere end spændt på at arbejde sammen med L'Oréal Paris - det er virkelig et drømmejob", lyder det fra Val Garland. 

Vi glæder os til at se hvilke nye, spændende veje Val Garland kommer til at gå sammen med L'Oréal Paris.

Relaterede artikler