Duftnyhed Gwyneth Paltrow lancerer duftlys, der dufter meget … intimt!

Foto: Produktfoto // Rex Features

Måske er du typen, der tænder Byredos Biblioteque, når du skal hygge med dit yndlingsmagasin (ELLE, selvfølgelig) en regnfuld søndag. Eller måske har du Diptyques Euqalyptus duftlys stående på dit badeværelse, så der dufter lækkert, når du har gæster… Eller måske er det Le Labos Figue 15, der sætter fut under stemningen, når du holder middagsselskab.

Det er alt sammen meget fint, men intet slår den duft, du nu kan lade sig sprede i dit hjem.

Gwyneth Paltrow formår som få at fortolke ’Kejserens Nye Klæder’ med besynderlige intime produkter, ingen savnede, før de blev lanceret på hendes wellness-site, Goop. Først var det et vaginalt jade-æg, det såkaldte ’yoni egg’, der lovede alt fra en underlivsmuskulatur så stram som ekstremistisk udlændingepolitik til større sexlyst, bedre helbred, hvide tænder og længere ben… eller næsten. Uanset blev den ualmindeligt dyre æggeformede krystal til intim-brug lovprist til skyerne, og udsolgt før nogen kunne sige ’Goop’.

Og nu er Ms. Paltrow igen på banen med et nyt intimt produkt, verden tilsyneladende ikke kan leve uden. Og det, mine damer og herrer, er et lys, der spreder en liflig duft af (undskyld sprogbruget) Gwyneth Paltrows vagina derhjemme. (Måske er det dén duft, der nu har lokket hendes mand gennem et år, Brad Falchuck til at flytte ind et år efter de blev gift…)

Men inden du vrænger på næsen og tænker, at den odør bestemt ikke skal nå længere end trussekanten, føler vi os nødsaget til at forklare, at GPs allermest intime område åbenbart dufter væsentligt anderledes end det gængse ditto. Måske er det en positiv bivirkning af den 1000-kroners morgensmoothie hun drikker hver eneste morgen; hendes gluten-, sukker-, kulhydrat- og morskabsfri diæt eller hendes hyppige underlivsbehandlinger med en steamer (ja, det er en ting), der gør forskellen for duften dernede.

For åbenbart dufter vagina, ifølge Gwyneth Paltrow (der i al beskedenhed har døbt lyset ”This Smells Like My Vagina”), af ”… geranium med citrusnoter fra bergamotte, cedertræ og sensuelle undertoner af damaskus rose og ambrette, så tankerne ledes hen på fantasier, forførelse og sofistikeret varme.”

Sofistikeret varme, siger Goop? Ja tak, så er vi solgt… og 75$ fattigere.

Lyset, eller rettere duften, opstod ifølge Goop.com tilfældigt, da Paltrow og parfumeuren Doulgas Little var i gang med at udvikle en ny duft. Gwyneth udbrød undervejs ”Uhhh… this smells like vagina”. Og resten af historien har næsten skrevet sig selv.

… Og lyset. Det er selvfølgelig allerede udsolgt. Utroligt, hvad folk er villige til at betale for at dufte til Gwyneths safter.

Foto: Produktfoto

Er du stadig pirret? Så skriv dig op på ventelisten til årtites særeste duftlys her. 

Relaterede artikler