Vild rekord Andrea Elisabeth Rudolph har indsamlet historisk beløb

Foto: Andreas Houmann

Den 24. februar delte ejer af det danske hudplejemærke ’Rudolph Care’, Andrea Elisabeth Rudolph, at hun havde fået konstateret brystkræft.

Efterfølgende har hun hudløst ærligt delt epsioder fra sit kræftforløb med sine mere end 100 tusinde følgere på Instagram. Det er også her, at hun for to dage siden fortalte om sit indsamlingsmål til Kræftens Bekæmpelses landsindsamling. Målet lød på 100.000 kroner, hvilket i sig selv var meget ambitiøst. 

"Da jeg fik konstateret kræft var jeg ved at dø af skræk. Jeg blev bange for at jeg skulle her fra og at jeg skulle forlade mine børn og min familie. At alt det liv jeg mærker inden i skulle forsvinde. Heldigvis er lægerne dygtige og kræftpakken virker men vi kan blive endnu bedre. Vi skal blive endnu bedre. Ingen skal miste sin mor eller far eller sine børn eller venner til den lorte sygdom. Derfor samler jeg ind ❤️ Alle beløb store som små er velkomne og vigtige," skrev hun på sin Instagram. 

Læs også: Elle elsker: Rudoplh Care Body Scrub

Andrea slår vild rekord

Allerede på første indsamlingsdag, kunne Andrea afsløre, at hun havde overgået sit eget mål.

"I gætter det ALDRIG," skrev Andrea på sin Instagram, og tilføjede:

"I kan godt glæde jer til et vanvittigt beløb."

Efter blot én dag fortalte Andrea sine følgere på Instagram, at hun havde indsamlet intet mindre end 869.000 kroner. Og der er stadig fem dage tilbage af indsamlingen.

Det imponerende beløb vækker stor begejstring hos Kræftens Bekæmpelse, der fortæller, at Andrea har slået alle rekorder for en online indsamling på bare ét døgn.

Andreas indsamling fortsætter indtil den 19. april. Du kan bidrage HER

Læs også: Kom med Andrea og Rudoplh Care til Brasilien

Relaterede artikler