Foto: Privat
Ekspertråd

Makeupekspert Trine Skjøth: "Jeg sværger stadig til dette råd, jeg fik, da jeg var teenager"

af Anne P 16/07/2019
Makeup-ekspert og tips-&-tricks-powerkvinde, Trine Skjøth, fortæller bl.a. om de produkter, hun anbefaler oftest, hendes sidste hvide løgn og det mest undervurderede produkt i hendes optik.
Hvilket produkt tror du, du har anbefalet flest gange? "Jeg anbefaler oftest Chanel Hydra Beauty Flash. Det er den perfekte fugtgivende balm, der får huden til at stråle smukt og naturligt . Jeg bruger den gerne sammen med flydende foundation." Køb her.
Foto: PR
Hvornår kom du sidst med en lille hvid løgn? "Sidst jeg kom med en lille hvid løgn, var da jeg for et par uger siden fortalte model, at jeg sagtens kunne farve bryn tilbage, præcis som de var efter jeg have afbleget dem… " Hvilken mascara er din personlige favorit? 'Min favorit mascara er uden tvivl So Couture fra L'òreal Paris.' Køb her.
Foto: PR
Hvlken solcreme sværger du til? "Jeg er vild med solcremen fra SUPERGOOP. Den virker, stopper ikke mine porer til, indeholder ikke alle de slemme ingredienser og er helt usynlig på hud. En rigtig vinder!" Køb her.
Foto: PR
Hvad er det bedste råd, du kan give, ift. når man gerne vil blive bedre til at lægge makeup? "Bedste råd må være: Lær dit ansigt at kende. Sæt tid af foran et godt spejl i dagslys. Kig grundigt på dig selv, find dit ansigts forcer og hvad du gerne vil fremhæve, og så er det ellers bare det gamle mundheld: Øvelse gør mester! " Hvordan skal du tilbage sommeren? "I sommerferien skal vi være hjemme i Danmark. Både min mand og jeg rejser meget, så det er en ren fryd ikke at skulle rejse igen igen, men nyde den danske sommer og være blandt familie og venner i vores pragtfulde sommerhus." Hvad er i din optik det mest undervurderede makeupprodukt? "Mest undervurderede produkt må være blushen. I min verden er det prikken over iét, produktet der samler det hele alt efter, hvilket look du går efter: Lidt pinkrosa/koral på æblekinderne og du har et friskt og ungdommeligt look. Varm gylden glød lagt over meste af ansigt, og du har et sommerligt sunkissed look. Neutral/tan farve langs kindben og du rammer dit ansigt ind. Mulighederne er utallige. Et MUST i min verden med BLUSH." Køb her.
Foto: PR
Hvilket råd er du personligt mest taknemlig for? Det bedste råd jeg har fået, må være da jeg som sen teenager/ung blev fortalt, at det ikke gjorde noget godt for mit ansigt, når jeg brugte lys cream farvet læbestift på læberne og koboltblå mascara samtidigt. Jeg måtte vælge enten det ene eller det andet. Dobbelt up gik ikke. Og det råd gælder stadig: Intense øjne betyder neutral mund eller omvendt.
Foto: PR
Hvilket hudplejeprodukt bruger du selv? "Jeg er rigtig glad for Susanne Kaufmanns produkter. Er især meget begejstret for hendes Anti age linje. Day Cream Line A - det er min store favorit for tiden. En anden storfavorit er Sublimage Léxtrait de Créme fra Chanel. Et powerhouse af en creme. Den gør min hud blødere, stærkere, og jeg syntes også færre små rynker." Køb her og her.
Foto: PR

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her