Foto: PR
Hudråd

Kvinden bag Amazing Space: "Det ville jeg aldrig byde min hud"

af Anne P 17/12/2019
Amazing Space er en spa-perle, der ligger under det ikoniske hotel D’Angleterre. De fleste kender det nok, men skulle det have gået din næse forbi, så gør dig selv den tjeneste at besøge det en dag. Det er luksus, forkælelse og sjæle-helning i et. Kvinden bag Amazing Space hedder Laura Bonné, og er en innovativ, dygtig og passioneret kvinde, der ikke alene er yderst hudkyndig – hun har også udvikle sine egne produkter, der har lidt af et kultfølge. Det virkede oplagt at fritte hende for, hvordan hun forkæler sig selv, og hvad hun aldrig ville byde sin hud...
Laura, fortæl os lige - hvad er dit all-time favoritrenseprodukt – og hvorfor? ’Sweet Almond Cleanser’ er en afrensning til den tørre hud og til alle i den kolde tid. Den er lavet på lindrende og fugtbevarende sød mandel og afrensende/smudsopløsende hvedeklidekstrakt. Den anvendes på både ansigt og øjne og fjerner selv vandfast øjenmakeup så let som ingenting og uden at svie. Den masseres ind i huden og afrenses med opvredet vat."
Foto: PR
’Sweet Almond Cleanser’, Amazing Space, 190 kr. Hvilken creme beskytter bedst huden imod den hårde kulde gennem vinteren? ”’FORMULA E - Healing face balm’ med helende vitamin E, aloe og jojoba samt complex af hexapeptider fra havplanter, der booster collagendannelsen, og glatter overfladen. Den hindrer faktisk også frostskader og sprængte kapillærer. Den kan både anvendes dag og nat. Også til udendørs aktivitet, skiferie etc."
Foto: PR

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Hvad gør du, hvis du skal forkæle dig selv? ”Jeg prioriterer "Face Workout" med aktiv fysiurgisk massage, elektrolift og afspænding af ansigtet hver 14. dag. Det holder de kedelige mimiske rynker væk. Til særlige lejligheder får jeg påsat vipper hos Naja fra Nobl, men bruger dagligt m2lash."
Foto: PR
'M2 Lash', øjenvippeserum, M2 Beauté, 999 kr. (nedsat lige nu dog) "Kropsmassage får jeg hver måned, og jeg oplever det som passiv motion for kroppen. Det fremmer blodgennemstrømning, udrenser affaldsstoffer og holder f.eks. appelsinhud væk, men vigtigst af alt fjerner de spændinger, myoser der ellers f.eks. kan give hovedpine.” Hvad ville du aldrig byde din hud? ”Dårlig hudpleje med syntetiske indholdsstoffer og unødvendige tilsætningsstoffer. Hvad vi smører på vores hud, er som mad for vores hud. Jeg kalder det "raw food" for vores hudceller, og med de aktive ingredienser tilsættes som rene beauty krydderier. Derudover: Solarie og rygning!” Hvad gør du selv, hvis du får en bums? Antiseptica er en lille sos-stik af bakteriehæmmende rosmarin og salvie samt helende lavendel. Den virker øjeblikkeligt uden at udtørre, som det ellers ofte er tilfældet med den type produkt.
Foto: PR
’Antiseptica’, bakteriehæmmende serum, Amazing Space, 150 kr. Hvad gør du får at få smukt glansfuldt hår? ”Der er jeg særligt glad for ’Oil treatment’ fra zenz. Den giver glans til mit til tider tørre hår”
Foto: PR
'Oil Treatment Pure No. 97', hårolie, Zenzm 100 ml, 319 kr. Hvad er det bedste hud-tip, du nogensinde har fået? ”Viden om den indre hudpleje i form af essentielle omega-fedtsyrer og fuld vitamin/ mineral dosis. Uden tvivl.” Læs også: Kosmetolog Anita Falslunds personlige bedste hudplejetips. Hvad er dit bedste trick til en smuk hud med masser af glød til en festlig aften? ”5 minutters ’mini lift’ med Amazing Microcurrent Device, der stimulerer mikrocirkulationen, booster collagen-dannelsen, og giver en her og nu ’plum effekt’. Kan gøres når som helst...og anbefales til ugentlig brug samt før fest og lignende”
Foto: PR
Amazing Microcurrent Device’, Amazing Space, 695 kr. Hvad er det næste spa du selv glæder dig til at opleve? ”Mit næste mål for spa og luksus oplevelse er Great Northern, som jeg tror, er blevet SÅ gennemført! ”

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her