Foto: PR
Hudråd

Kosmetolog Jane Varto: "Mit bedste quick fix til en smuk hud"

af Anne P 7/01/2020
Jane Varto har bogstavelig talt haft hud mellem hænderne i mere end 30 år. Hun er det tætteste, man kommer på en hudhvisker, og hendes indsigt i hud er beundringsværdig. Af samme grund stod Jane naturligvis højt på listen over hudkloge personer, vi gerne ville tale med, da vi ville blive klogere på hud ved at høre, hvad eksperterne rent faktisk selv gør.
Så Jane…. Hvad ville du aldrig byde din hud? "En ansigtsscrub! At skrubbe sit ansigt med en kornet scrub modarbejder alt, hvad jeg tror på, er godt for huden i ansigtet. Mange tror desværre, at en ansigtsskrub fjerner de døde hudceller – det gør den for så vidt også, men den slider og ridser også i overfladen, og det kan tage lang tid for huden at genskabe en sund og stærk overflade. Heldigvis findes der mange andre måder at fjerne, peele og eksfoliere huden ren og glat og samtidig bevare en sund overflade …"

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Hvilken creme beskytter bedst huden imod den hårde kulde gennem vinteren? ”Den barrierebeskyttende ’SOS rescue cream’ fra pHformula. Kulde og temperaturskift er hård kost for den sarte hud i ansigtet, og ofte føles huden ekstra tør og stram om vinteren. Om vinteren er det derfor vigtigt at have fokus på at styrke og beskytte hudens barriefunktion (overflade), der er et af de vigtigste aspekter i en sund hud. ’SOS rescue cream’ er en nærende barrierecreme til tør og sensitiv. Cremen skaber et beskyttende skjold på hudens overflade, øger fugttilførslen, heler og sikrer optimal beskyttelse til vintertør hud. Alt efter, hvor tør min hud føles, bruger jeg den alene eller ovenpå mit serum.” Hvad er det bedste hud-tip, du nogensinde har fået? "Less is more! Det er ikke mængden af produkter, der er relevant for resultatet. Brug hellere færre produkter, men brug de rigtige produkter – brug de produkter, der gør noget godt for DIN hud og husk, at hud og alder ikke nødvendigvis hænger sammen. Bare fordi du er fyldt 40 år, er det ikke sikkert din hud har brug for anti-age-pleje. Det kan være mere relevant at fjerne inflammationer eller styrke huden med vitaminer for at genskabe sundheden. En på 25 kan fx godt have en mere ældet hud end en på 40 …”
Foto: PR
Hvad er dit all-time favorit renseprodukt – og hvorfor? "Det er uden tvivl pHformulas ’EXFO cleanse’. Dette renseprodukt gør det hele for mig. Det er multifunktionelt, effektivt og samtidigt skånsomt. Det renser, fugter, fjerner makeup og giver en mild peeling, der dagligt fjerner de døde hudceller. Og så kan EXFO også bruges som maske. Ens hverdagsrutiner bliver gode, effektive og nemme med et renseprodukt som dette.” Læs også: Kosmetolog Anita Falslunds personlige hudplejetips. Hvad gør du, hvis du skal forkæle dig selv rent spa-mæssigt? ”Så fokuserer jeg på at stresse af og forkæle hele min krop. Det sker primært i forbindelse med mine rejser, at jeg tager mig tid til at få stresset af med en god kropsmassage – og jeg vælger gerne hotel ud fra spa-faciliteter. Det bedste spa-oplevelse jeg har haft i Danmark, er uden tvivl Great Northern Spa i Kerteminde. Det næste, jeg godt kunne tænke mig at prøve, er Alsik Nordisk Spa & Welness i Sønderborg.” Hvad er dit bedste trick til en smuk hud med masser af glød til en festlig aften? ”Et nemt og sikkert quick fix, der kan klares der hjemme er ’Secret Strips’. De hemmelige strimler lægger sig på huden som en second skin, booster huden med næring, og giver et fantastisk resultat på hudens glathed, fugtniveau og udstråling. Huden føles frisk, fuld af energi og klar til festmakeup.”
Foto: PR
Hvad gør du selv, hvis du får en bums? ”Lader være med at pille! Det er ikke nemt, men det er dét, der virker. Selv den mindste og mest uskyldige knop kan brede sig og skabe inflammationer, hvis man begynder at pille i den. Hvis urenheden begynder at gøre ondt, dupper jeg den med et anti-inflammatorisk spot-on produkt, der lindrer ubehag og bekæmper inflammationen. Et must, hvis man har tendens til udbrud.”
Foto: PR
pHformulas produkter forhandles ikke online. Kontakt beautyakademiet for din nærmeste forhandler.

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her