Foto: Sean McMenomy
Hudpleje

Kosmetologen: Dét her produkt skal du bruge nu

af Maria Frederikke Munch Thorgaard 3/12/2021
Det er tid til at gøre plads på badeværelseshylden og udvide skønhedsrutinen med ét særligt produkt. ELLE allierede sig med kosmetolog Line Friis og fik hende til at forklare.

Det er ikke kun moden, der er særligt glad for lag på lag.

Det er kosmetologen også, især nu hvor efteråret for alvor kan mærkes. I de kolde måneder har huden nemlig brug for en ekstra jakke, og det får den i form af olie.

Ifølge kosmetolog Line Friis, der er indehaver af Klinik Dare to Care tror mange, at olien giver fugt, men det gør den ikke. Den lægger en hinde over huden, der gør, at det fugttab, du ellers normalt ville opleve i løbet af dagen (eller natten), forhindres.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Selv går kosmetologen efter en variant, der har et miks af forskellige olier i sig for at opnå så mange hudforbedrende fordele som muligt.

Og hun ser gerne, at hybenkerneolie og abrikoskerneolie er på ingredienslisten.

Synes du, huden fedter for meget i løbet af dagen? Det er helt naturligt, for ifølge kosmetologen producerer huden mest fedt om eftermiddagen. Løsningen kan være olie om natten.

Og så tipper Line Friis om at klappe olien på frem for at smøre den ud. På den måde får huden ikke samme fedtede fornemmelse.

I galleriet herunder finder du fem gode bud på din nye ansigtsolie – hvad end dit budget til det uundværlige vinterprodukt er på 245 kr. eller 1.495kr.