Skønhed

Her afslører Drew Barrymore sin skønhedshemmelighed

af Juliane Olsen 18/09/2013
Skuespilleren bruger makeup fra sin egen kosmetikserie

Det er ikke lige til at gætte, hvad der lige præcis gør den 38-årige skuespiller Drew Barrymore så stilrigtig, og gisningerne herom er nok mange. Men en af de åbenlyse faktorer er nok, at hun formår at sminke hele ansigtet som modellerne på catwalken ved hjælp af farver fra hendes egen kosmetikserie Flower Beauty.

Det viste hun sidste uge ved en event for Estée Lauder i New York, hvor hun mødte op med et friskt og strålende ansigt med orangefarvede læber, og derfor blev de fremmødte journalister nødt til at få hende til at dele ud af sine tricks.

"Jeg ønskede at undersøge, hvad der foregik i forbindelse med modeugen, og jeg opdagede en masse hudfarvede negle og en masse orange læbestift. Så i aften bærer jeg Go With The Flow-er neglelak og vores Coral Floret læbestift. Hvis folk ønsker at bære noget, som er oppe i tiden, kan det ske med disse to artikler," siger Drew Barrymore til PEOPLE.

Hendes makeup var ikke det eneste catwalk-inspirerede over Drew Barrymore denne aften. Stjernens design fra Marc Jacobs komplimenterede hendes smarte tilbehør og vintage-jakken fra Chanel og udgjorde en mundering, som de fleste kvinder nok kunne tænke sig at kopiere dette efterår.

Få Julia Roberts' store skønhedshemmelighed på IN.dk

Men selv om det nok er et prisleje, som er lidt uden for rækkevidde for de fleste kvinder, så kan Drew Barrymores skønhedsprodukter fra Flower beauty stadig købes for billige penge på det amerikanske marked.