Foto: Privat
Beauty-tips

Funda Christophersen: "Mine bedste hudplejetips"

af 12/05/2020
Hvilket hudplejeprodukt skal du kende, og hvad bør altid ligge i din taske? Vi bad den smukke influencer og Ruby Atelier-founder Funda Christophersen om at dele ud af sine bedste beauty-tips.

Mit nyeste beautykøb:

Zo Skin Health ´Growth Factor Serum´ er det nyeste produkt, jeg har taget i brug, og det er blevet et af mine favoritter allerede! Det er en let gel til alle hudtyper, der styrker huden, understøtter hudforyngelse og beskytter mod fremtidige aldringstegn, og så dufter den helt fantastisk!

Mit næste beautykøb:

Jeg kunne godt tænkte mig at prøve flere produkter fra Zo Skin Health, måske ´Oil Control Pads´ efter at have set smukke Rosie Huntington-Whiteley (@rosiehw) anbefale den.

De 5 ting, jeg bruger mest, er:

Jeg starter altid med at rense min hud med La Mer ´The cleansing micellar water´ og derefter bruger jeg Zo Skin Health ´Gentle Cleanser´. Til at fugte huden bruger jeg Zo Skin Health ´Growth Factor Serum´, La Mer ´The Eye Concentrate´ og slutter af med La Mer ´Moisturizing cream´.

Mit bedste hudplejetip/-produkt:

Rens huden hver aften og morgen, og drik en masse vand i løbet af dagen! En god nats søvn er også vigtig, men det kan være svært, hvis man har små børn.

Om aftenen, inden jeg skal sove, elsker jeg at bruge enten La Mer ´Moisturizing cream´ eller Amazing Space ´Beauty Sleep Mask´, huden ser altid superfrisk ud dagen efter og fri for urenheder.

Foto: Privat

På mine negle har jeg altid:

På mine negle har jeg normalt hvid eller naturlig lys shellak på, og på fødderne har jeg i sommerhalvåret altid fransk manicure.

Det har jeg altid med mig i tasken:

Håndsprit, håndcreme og læbepomade.