Foto: PR
Interview

ELLE har eksklusivt mødt verdensstjernen Zendaya

af Anne P 19/11/2019
ELLEs Anne P. mødte Zendaya, tidligere barnemodel og teenagefilmstjerne til hovedrolle­indehaver i HBO-hitserien Euphoria i Paris, og fik svar på en masse spørgsmål fra megastjernen.

Med mere end 60 millioner følgere på Instagram er Zendaya netop blevet den yngste ambassadør for Lancôme nogensinde. Og så er hun aktuel med HBO-serien Euphoria, som man ikke andet end kan blive rørt af. Derfor spurgte jeg…..

...Hvordan var det at spille Rue i Euphoria?
"Det var hårdt! Det er uden tvivl det mest drænende, men også givende og terapeutiske projekt, jeg nogensinde har prøvet. Jeg elskede de mennesker, jeg arbejdede med, og var ærligt talt meget taknemlig for at gå på arbejde hver dag. Jeg lærte også ret meget om mig selv i denne proces, men det ændrer bestemt ikke på, at det også var meget hårdt arbejde."

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

... Hvad synes du, det bedste og det værste ved SoMe?

”Det er jo meget individuelt. Det lader jo folk få kontakt og bedre forstå forskellige synspunkter, men det er jo også en stor årsag til stress og angst … og så er det jo også med til at give magt til de forkerte mennesker. Det er en svær verden. Selv om det er nemmere sagt end gjort, så synes jeg, at de sociale medier er en positiv ting, om end i begrænset omfang, så længe du passer på dig selv og føler dig stærk nok til det. Det er jo ikke alle, der er lige søde ved hinanden på SoMe.

…Hvad er dit bedste beauty hack?
"Åh, det spørgsmål får jeg ofte, og jeg har virkelig ikke et svar! Det jeg nok råder folk til mest, er at huske at tage deres makeup af om aftenen. Ikke just noget nyt, men det er ikke desto mindre vigtigt. Selv når man er supertræt."

…Hvad er dine tre uundværlige skønhedsprodukter?

”Solfaktor, makeuprenseservietter og lipgloss.”

Llæs også: Anne P.s must-haves når det er koldt.

… Hvad synes du om den nye parfume fra Lancôme, ’Idôle’?

”Jeg kan rigtig godt lide, at den er så let og frisk. Jeg er nemlig ikke særlig god med tunge parfumer. Men bare fordi duften ikke er tung, må den jo gerne holde hele dagen.”

Foto: PR

….Hvor vil du gerne være om ti år?

”Det ved jeg da ikke! Mit eneste mål er vel at være lykkelig. Hvis jeg i morgen kunne mærke, at jeg ikke længere er lykkelig ved at lave, hvad jeg laver nu, så ville jeg stoppe og starte med at spille hockey! Nej, det ved jeg ikke, og det er jo svært at forudse, hvad der vil gøre mig lykkelig om ti år. Men lige nu er jeg meget lykkelig. ”

… Hvad ville du kæmpe for?

"Der er mange ting. Jeg tror nogle gange, at mange unge mennesker føler, at de har vægten af fremtiden på deres skuldre. Og det kan godt føles tungt, særligt fordi det føles som om, der er mange ting, der skal tages stilling til, og vi ved ikke, hvad vi skal gøre, og føler os derfor lidt hjælpeløse. Derfor prøver jeg nogle gange at starte i det små, og gøre noget ved det, hvor jeg ved, jeg kan gøre en forskel. Som f.eks. hvor jeg kommer fra i Oakland i Californien, hvor jeg har en passion for ting, der har med min fødeby at gøre, som for eksempel uddannelsessystemet – fordi begge mine forældre er lærere. Det er vigtigt for mig, at alle unge har de samme vilkår for at lære, uanset hvor du bor. Der er en million ting, som jeg brænder for."

Foto: PR

… Hvem er drømmeskuespilleren?

”Jeg ved ikke helt, hvem min drømmeskuespiller er, men jeg siger da ikke nej til Denzel Washington eller Leonardo DiCaprio. Hvis de nu skulle få brug for mig, skal jeg da nok sørge for, at kalenderen er ryddet.”

… Hvad er din røde dit løber-beautyritual?

”Jeg lægger ofte min egen makeup, men jeg har som sådan ikke et decideret ritual. Det kommer nok mest an på, hvad jeg skal have på, eller hvilket look jeg går efter. Jeg kan godt lide at eksperimentere, også for ikke altid at ende med at gøre det samme hver gang. De fleste af os har jo et makeuplook, som vi ved fungerer, og som vi er trygge ved, men en gang imellem tvinger jeg mig selv til at prøve noget nyt, hvilket jo godt kan være lidt nervepirrende, når nu du også ved, at der vil blive taget billeder af det. Så håber man virkelig, looket holder.”

… Hvordan er det at være en rollemodel?

”Jeg synes ikke, det er en negativ ting at være en rollemodel. Det er et positivt ansvar. Jeg prøver at give dem, der interesserer sig, den bedste version af Zendaya, så de kan være den bedste udgave af sig selv. De skal jo ikke være mig, men hvile i at være sig selv.”

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her