Foto: Sean McMenomy
Hårråd

8 hårtips fra nogle af verdens bedste frisører

af Anne P 8/10/2019
Når nu ELLEs skønhedsredaktør Anne P. er så privilegeret at møde nogle af de bedste frisører i verden, så er hun jo næsten forpligtet til at dele nogle af de dyrebare tips & tricks, hun får fra de verdensanerkendte hårartister. Det har hun heldigvis også valgt at gøre lige her – tag noter!
Det bedste råd? "Det råd, jeg nok oftest giver til min kunder, er at sluge den bitre pille og acceptere det hår, de nu engang har. Nemt at sige – sværere at leve med. Vi vil jo altid have, hvad vi ikke kan få, og jeg citerer ofte Diana Vreeland (nu afdød legendarisk moderedaktør) som sagde ’Find din stil og hold dig til den’. På et eller andet tidspunkt vil dit look blive hipt igen," Kevin Murphy, frisør og grundlægger af Kevin Murphy Hårplejeprodukter.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Det mest geniale produkt? ”’Texture Volumen Dry Spray’ er et fantastisk produkt. Det er et produkt, vi udviklede, fordi jeg hader, hvordan pandehåret skiller op ad dagen. Det er et produkt, der ikke bare fungere lidt som en tørshampoo, der er også hold i det, så det kan ligesom holde pandehåret frisk hele dagen. Produktet hed faktisk først ’Get Your Bangs Strait’, men så fandt vi ud af, at produktet kunne så meget mere,” Johan Hellstrøm, Ejer af Björn Axen
Foto: PR
Det logiske tip? ”Sundt og smukt hår starter indefra. Rødderne bliver næret gennem blodet, og at få sin søvn og spise sundt vil gøre mere for dit hår end noget som helst hårprodukt vil,” Cim Mahony, frisør og ejer af Studio Cim Mahony. Flere tips? ”Du kan faktisk spraye ’Luminous’-hårspray direkte i hårbunden og føntørre et løft ind. Alkoholen i Morrocanoil er fugtgivende, så det vil ikke tørre din hårbund ud,” Antonio Corral Calero, frisør og ambassadør for Moroccanoil.
Foto: PR
Hjemmespa? ”Du kan lave en spa-kur til dit hår ved at putte et par dråber af Oribes ’Gold Lust Nourishing Hair Oil’ ned i den ynglingshårmaske. Så skal du opvarme opblandingen i mikrobølgeovnen i ca. 5 sekunder og putte det på fugtigt hår i ca. 20 minutter.Hvis du gør det en gang om ugen. Vil dit hår begynde at sende dig takkebreve!” Joye George, Oribe Educator. Læs også: Skønhedsredaktørens oktoberfavoritter.
Foto: PR
Vidunderproduktet? ’Moroccanoil Treatment’ er et produkt, jeg kan alt med – pånær kreere stor fylde. Det er virkelig mit musthave-produkt og et produkt, jeg kan anbefale til alle hårtyper!” ‘Treatment Oil’, Moroccanoil, Antonio Corral Callero, Global Ambassador for Moroccanoil.
Foto: PR
Hvordan skaber man volumen? “Mine personlige favoritter til skandinavisk hår er ’Hair.Resort’-spray og ’Anti.Gravity’-spray. Kombinationen af disse to produkter giver håret tekstur og volume, uden at blive tynget af produkt," Kevin Murphy, frisør & grunlægger af Kevin Murphy.
Foto: PR
Hvad med den perfekte børsten? ”Hvis du børster dit hår hver aften med en Mason Pearsonbørste, gør du virkelig noget godt for dit hår. Det vil stimulere hovedbunden og få gang i blodomløbet, hvilket nærer håret og får håret til at frigive naturlig overskydende olie. Børsten vil føre olien ud i længderne, hvilket plejer håret. Det fjerner jo også derved olien fra hovedbunden, hvilket øger volumen. Det er virkelig genialt,” Cim Mahony, grundlægger og ejer af Studio Cim Mahony.
Foto: PR

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her