Anne P: 3 tips til at bruge Björn Axéns 'Organic'-hårplejeserie
Annonce

3 tips til at bruge Björn Axéns 'Organic'-hårplejeserie

af Annonce 26/10/2018
Kender du Björn Axén og mærkets populære 'Organic'-hårplejeserie? ELLEs Beauty Director, Anne P., giver sine 3 bedste tips til serien...
Vi har tidligere omtalt det hypede, svenske hårplejemærke Björn Axén, hvor vi fremhævede mærkets signaturserie, den grønne 'Organic'-serie, som består af fem pleje- og stylingprodukter. 'Organic'-serien indeholder minimum 95% naturlige ingredienser og 10% økologiske ingredienser, herunder aloe vera, nordiske sukkerroer og rapsolie samt berigende olier fra bl.a. sheatræet, jojoba, solsikke og havtorn.
Serien består af en shampoo, conditioner, stylingcreme, hårolie og saltvandsspray, og ELLEs Beauty Director, Anne P. deler her sine bedste 3 tips til, hvordan du bruger 'Organic'-serien fra Björn Axén:

1. Brug Björn Axéns 'Organic Caring Hair Oil' til at give dine længder fugt. Bare et par dråber er nok, medmindre du har rigtig kraftigt hår. Olien både plejer længderne og giver et smukt glas, og samtidig afhjælper den elektrisk hår på denne årstid.

2. 'Organic Texturizing Salt Water Spray' er genial til at give det der ’lived-in’ sexede hår. Du kan eventuelt rede håret igennem om aftenen og så spraye håret let – men over det hele (ikke hovedbunden. Det er ikke nødvendigt) og så rul håret op i en løs, men fast knude på toppen af hovedet. Når du vågner næste dag og ’ruller ’ håret ud, får du et super cool garn med både fylde og fald.

3. Björn Axén 'Organic Moisturizing Gentle Shampoo' og 'Conditioner' er vildt lækre. Og så er serien super fugtgivende, hvilket modvirker statisk hår. Kram eventuelt en lille smule conditioner ind i håret, når du er ude af badet… Det er som en mini-kur, og det hjælper også mod den kedelige statiske elektricitet i håret på denne årstid.

Björn Axén forhandles i Matas, hvor du både finder 'Organic'-serien, men også den helt nye 'Body'-serie, som lige er blevet lanceret.
Psst... Hvis du er en af dem, der har sikret dig en billet til vores eksklusive (og udsolgte) ELLE-event ELLE & Dig i København og Aarhus, kan du møde Johan Hellström fra Björn Axen som vi give sine bedste tips til hårstyling- og pleje anno 2018.