Plej dit hår med Björn Axéns organiske hårplejeserie med økologiske ingredienser
Annonce

Plej dit hår med Björn Axéns organiske hårplejeserie

af Annonce 12/10/2018
Det kan være svært at finde en serie af hårplejeprodukter, der både er økologisk, skånsom og lavet af naturlige ingredienser, og som også både dufter godt og har en plejende effekt. Björn Axéns grønne 'Organic'-serie er dog svaret på præcis det...
Hvis du endnu ikke har stiftet bekendtskab med det hypede, svenske hårplejemærke Björn Axén, har du noget til gode. Björn Axen er et af Sveriges bedst sælgende varemærker inden for hårpleje, og bag mærket er frisør Johan Hellström, som arvede Björn Axén tilbage i 1993 efter, at han havde været elev hos Björn Axén fra 1984. Björn Axéns udvikling af hårprodukter startede allerede i 1984, og alle produkterne udarbejdes den dag i dag i et tæt samarbejde med virksomhedens frisører, så sortimentet hele tiden nytænkes og testet af profesionelle som til dagligt arbejder med hår og hårpleje. I Björn Axéns sortimentet er der over 50 pleje- og stylingprodukter, og mærkets signaturserie er den grønne 'Organic'-serie, som består af fem pleje- og stylingprodukter. 'Organic' indeholder minimum 95% naturlige ingredienser og minimum 10% økologiske ingredienser. Ingredienser som Aloe vera, nordiske sukkerroer og rapsolie samt berigende olier fra bl.a. sheatræet, jojoba, solsikke og havtorn plejer håret og sørger for at gøre det blødt og smidigt. Dertil er serien beriget med en duft med naturlig, koldpresset, æterisk bergamotolie, som giver den dejligste og blide duft.
Serien består af en shampoo, conditioner, stylingcreme, hårolie og saltvandsspray, og prisen ligger mellem 150-175 kroner. Her på ELLE-redaktionen har vi allerede prøvet og testet den grønne 'Organic'-serie, og vi kan kun give vores varmeste anbefaliner videre -særlig hvis du, som vi, ønsker en økologisk hårplejeserie med plejende effekt uden at prisen er alt for høj.
Björn Axén forhandles i Matas, hvor du både finder 'Organic'-serien, men også den helt nye 'Body'-serie, som lige er blevet lanceret. Psst... Hvis du er en af dem, der har sikret dig en billet til vores eksklusive (og udsolgte) ELLE-event ELLE & Dig i København og Aarhus, kan du møde Johan Hellström fra Björn Axen som vi give sine bedste tips til hårstyling- og pleje anno 2018.