ELLE & Dig Mød manden bag det populære svenske hårmærke Björn Axén

Annonce
Foto: Tobias Regell

Endelig kan vi løfte sløret på nogle af de spændende personer, vi har inviteret med til årets udgave af ELLE & Dig. 

ELLE & Dig finder sted i København den 4. november 2018 på Kurhotel Skodsborg og i Aarhus på Comwell Hotel den 17. november 2018. Og hvis du ikke allerede har sikret dig en billet til arrangementet, kan du stadig nå at købe billet til 289 kroner.

En del af ELLE & Dig består af en skønhedssession, hvor du udover at møde ELLEs Beauty Director, Anne P., også kan blive opdateret på sæsonens trends indenfor hårprodukter og stylinger - endda af en af de dygtigste og mest karismatiske personer i branchen.

Vi har nemlig inviteret Johan Hellström med til ELLE & Dig, som er manden bag det populære svenske hårmærke Björn Axén. 

Johan Hellström arvede Björn Axén tilbage i 1993 efter, at han havde været elev hos Björn Axén fra 1984. Og siden da, har Björn Axén med Johan Hellström været er et af Sveriges bedst kendte varemærker inden for hårpleje - og det forsåtr vi godt! 

Björn Axéns produktudvikling startede allerede i 1984, og alle produkterne udarbejdes den dag i dag i et tæt samarbejde med virksomhedens frisører. I sortimentet er der over 50 pleje- og stylingprodukter, og der er tale om ingredienser, som alle tager hensyn til både mennesker og miljø.

Til ELLE & dig kan du glæde dig til at møde Johan Hellström i egen person, som udover at dele sine bedste tips til hårstyling- og pleje til en decideret hårsession, også vil svare på personlige spørgsmål om alt, der handler om hår efterfølgende - så hvad enten du skal have hjælp til nogle nye plejeprodukter, vejledning til en ny frisure eller blot kunne bruge en ny teknik til at sætte dit hår, så er Johan Hellström og hans team af dygtige frisører klar til at hjælpe til ELLE & Dig. 

Dertil vil det naturligvis også være muligt at købe et udvalg af Björn Axéns lækre hårprodukter til en fordelagtig pris på dagen, ligesom der vil være lækre produkter fra mærket i årets goodiebag. '

KØB BILLET TIL ELLE & DIG 2018 HER