ELLE Runway Se hele Gestuz' AW21-kollektion

Foto: Gestuz

Copenhagen Fashion Week AW21 afholdes fuldt digitalt, og du kan følge med i alle shows og kollektioner lige her på ELLE RUNWAY. Her vil ELLEs modeteam opdatere dig på de største tendenser og øjeblikke fra AW21-modeugen i København.

Det danske mærke, Gestuz, blev grundlagt i 2007 af Sanne Sehested Nielsen. Brandet har rødder i den skandinaviske designtraditions stilrene og klassiske looks, men gør samtidig oprør mod den ved diskret at ændre på de kendte klassikere.

Gestuz’ AW21-kollektion er inspireret af 90’ernes power woman. Hovedfokusset er på sofistikeret sexiness, hvilket kan ses i styles med smalle taljer og corsage fits. De brune nuancer dominerer kollektionen med idéen om, at kunne bruge dem på samme måde, som vi gør det med sort.

Læs også: Se hele Schnayderman's AW21-kollektion

Designer Sanne Sehested har med SS21-kollektionen for alvor ramt Gestuz-identiteten på kornet, og skabt et univers til kvinder, der ikke blot vil klæde sig klassisk og kvalitetsbevidst, men også vil skille sig ud, uden at lave palaver. Silhuetterne er klædelige og balancerer elegant på knivsægget mellem konservativt og modent. Kort sagt: Gestuz er modnet, og det klæder dem!

Du kan se både Gestuz' AW21-show og hele den nye kollektion herunder.

Gestuz AW21