Lily Collins i Rotate-kjolen i 'Emily in Paris'
Foto: Netflix
Mode

Jeanette og Thora fra Rotate: “Det var en stor overraskelse, da vi pludselig så vores kjole på Lily Collins i ‘Emily in Paris’"

Af Sofie Valentin 12/01/2022
Kjolen fra det danske modebrand med den overdimensionerede sløjfe var et af de bedste looks i den nye sæson af ‘Emily in Paris’ – vi har talt med kvinderne bag.

Netflix-serien ’Emily in Paris’ har været en tiltrængt pause fra voksende udlængsel, grå regnvejrsdage og uvelkomne notifikationer i Smittestop-appen, når den velklædte amerikaner, der bliver spillet af Lily Collins, har spadseret rundt i de parisiske gader i det ene farverige outfit efter det andet.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Den skarpe seer har muligvis allerede observeret, at et af de outfits, som Emily i en episode af serien er iført, er en kjole fra danske ROTATE.

Men hvordan havner en kjole fra et dansk brand i en stor, international Netflix-serie?

Vi har spurgt Jeanette Madsen og Thora Valdimarsdottir, der er kreative direktører i ROTATE.

Hvordan foregår det, når I får et stykke tøj, som fx jeres kjole i 'Emily in Paris', med i stor serie eller film?
”Det er meget forskelligt, der er selvfølgelig costume designers, der kontakter os indimellem med henblik på at låne ROTATE til film- og tv-optagelser, men i dette tilfælde med ’Emily in Paris’ var det en stor overraskelse, da vi så vores sløjfekjole på Lily Collins i den første trailer til sæson to. Vi elsker begge to ’Emily in Paris’, og det er jo den ikoniske stylist Patricia Fields, som også stylede alle sæsoner af ’Sex and the City’, der er costume designer på serien, så det var ret fantastisk at se et af vores designs være med.”

Foto: Netflix
Lily Collins i Rotate-kjolen i 'Emily in Paris'
Lily Collins i 'Natalie'-kjolen fra danske Rotate i sæson 2 af 'Emily in Paris'.

Hvordan føltes det for jer at se kjolen i serien?
”Vi fandt som sagt først ud af det, da traileren til sæson to kom ud, så vi var rigtigt spændte på at se, hvilket afsnit kjolen ville være med i. Man får ikke nogen besked inden, så det var en glædelig overraskelse. Det er faktisk ikke det eneste ROTATE-piece, der er med i serien, i samme afsnit har Lily Collins en hvid blazerkjole med frynsedetalje, som også er vores.”

Hvad betyder det for efterspørgslen at have en kjole med i en serie som 'Emily in Paris'?
”Det betyder rigtigt meget, at en stylist som Patricia Field synes, at vores kjoler passer til karakteren, og det er altid fantastisk, når vi sidder og ser Netflix og pludselig spotter et af vores pieces. Det er jo stort at være med i en af Netflix’ største serier og andre populære shows – der har også været ROTATE-pieces med i serier som ’Keeping up with the Kardashians’, ’Riverdale’, ’Real Housewives of Beverly Hills’ og ’Bling Empire’.

Desværre er det jo ofte pieces fra tidligere sæsoner, der dukker op, fordi de filmer 6-12 måneder før, det bliver sendt. Vi har faktisk fået mange forespørgsler på Emilys sløjfekjole og rigtigt meget omtale på baggrund af serien. Det er heldigvis et af vores signatur-pieces, som også findes i den nuværende kollektion og kommer tilbage i fremtidige kollektioner.”

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her