Foto: Hasse Nielsen
Hårtips

Hårguru Cim Mahony "Disse to produkter, er alle pengene værd!"

af Anne P 4/09/2019
Stjernefrisøren Cim Mahony er nok den frisør i Danmark, der kan tillade sig at have største armbevægelser. Han har oplevet international succes som ganske få andre og er unægtelig lidt af et orakel ud i hår. Men heldigvis kunne han lige slippe saksen i et par minutter til at besvare disse spørgsmål…..

Cim Mahony arbejder med toppen af kransekagen. Hvis man kunne stille et ’klassebillede’ op af inderkredsen af modebranchen, så ville man se Cim med rank ryg og en perlerække af hvide tænder smilende.

Det er fordi, han er hulens dygtig. Sådan helt vanvittig dygtig faktisk. Hvad Cim kan, er hår. Som ganske få andre.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Netop derfor er han efterspurgt af alle fra Jennifer Lawrence, Kiera Knightly, Charlotte Gainsbourg til Robert Redford, hvis vi taler Hollywood. Vogue, Self Service, iD Magazine og Allure hvis vi taler mode. For blot at nævne et par stykker naturligvis.

Foto: Mark Dexter

Så nu da det britiske mærke Dyson, som i sin tid nok var bedst kendt for deres støvsugere, men som nu laver, hvad der kunne ligestilles med føntørrerens Beluga kaviar, lancerede nogle mundstykker til deres ikoniske føntørrer spurgte vi Cim, der netop har et samarbejde med Dyson, om han mon ikke kunne ryste lidt stjernestøv og gode tips af sig, hvis nu vi skulle kaste os ud i at bruge disse to seje stykker tilbehør. Det sagde han heldigvis ja til, så Cim…forklar os lige……

Hvordan bruger vi bedst selv Gentle Airflow?

”Gentle Airflow mundstykket til Dyson Supersonic føntørren er et genialt redskab til bl.a. fint, porøst skandinavisk hår, samt farvebehandlet hår. Den er genial, fordi den er skånsom og ikke forstyrrer det naturlige skæl lag under tørring. Det betyder kort fortalt, at farven holder længere i håret, og at man får et langt mere blankt hår. Det bedste resultat opnås altid ved at bevæge både hoved og føntørren kontinuerligt.”

Foto: Paul Venn

Hvilen hårtype vil drage mest fordel af dette vidunder? Har du et trick, som du har stødt på, alt imens du har arbejdet med dem, som du vil dele?

”Jeg arbejdede som chefhårstylist på Dysons globale kampagne samt TV-reklame for disse to nye produkter og fik derfor mulighed for virkelig at lege og teste disse til bunds. Ligesom supersonic-føntørren var en gamechanger, er de to nye tilføjelser, Gentle Airflow og Wide tooth Comb også totalt nyskabende og skaber sit eget helt nye behov."

"Det nye med Gentle Airflow, som den runde hedder, er, at man faktisk kan forme håret samtidig med at man tørrer håret på ekstremt skånsomt vis, hvilket giver os en bro imellem traditionel føntørring og tørring med en diffuser."

Foto: Paul Venn

"Jeg er sikker på, at der er mange forbrugere med bølget og krøllet hår, som vil få rigtig meget glæde af denne. Det andet mundstykke Wide Tooth Comb er en videreudvikling af et produkt, som man kalder en blowcomb. Det produkt er typisk blevet brugt på afrohår, og Dyson har da også udviklet Wide Tooth Comb med netop krøllet hår som fokus. Vi fandt dog ud af, at dens unikke egenskab til at rede knuder ud og give fylde, og så er den genial til vores fine skandinaviske hår. Sprayer man lidt volumizer i bunden og bruger Wide tooth Comb fra bund til spids med hovedet ned ad, skaber man et smukt glat hår med masser af fylde uden brug af rundbørste.”

Foto: Sarah Abraham

Men Cim, er det noget, vi behøver rent faktisk at investere i?

”Jeg vil sige, at har man farvet hår, er det altså en fantastisk udvikling at kunne føntørre samtidig med at man forlænger farvens holdbarhed og øger glansen. Det er altså genialt! I Skandinavien tror jeg, at rigtig mange piger stadigvæk tørrer hår uden at bruge en børste, og her er ’Wide Tooth Comb’ et rigtigt godt redskab til stadig at bevare fylden. Så ærligt? Ja."

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her