Foto: PR
Ny kollektion

Uniqlo vender tilbage med en kollektion i samarbejde med Jil Sander

af Anna Birch Jakobsen 10/11/2020
Uniqlo lancerede deres første kollektion i samarbejde med den legendariske designer Jil Sander i 2009. Nu er samarbejdet tilbage med endnu en stilet kollektion, der med sine moderne, enkle kvalitetsprodukter udgør en fin tilføjelse til enhver efterårsgarderobe. Se udvalgte styles fra kollektionen her.

Den japanske high-street-gigant Uniqlo startede i 2009 kollektionen +J i samarbejde med den minimalistiske modedesigner Jil Sander.

Kollektionen sluttede i 2011, men nu vender Uniqlo x Jil Sander stærkt tilbage i et nyt samarbejde, med en ny kollektion fyldt med enkle, fine styles til din efterårsgarderobe. 

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

+J-serien er inspireret af en følelse af afslappet lethed og består af enkle, ikoniske styles.

Sortimentet omfatter alt fra frakker i kashmirblandinger, skulpturelle nederdele, lange, strikkede kjoler og luksusskjorter i en klassisk farvepalette til både mænd og kvinder - til priser mellem 249 og 1999 kroner.

Læs også: Se moderedaktørens 10 novemberfavoritter

Formålet med kollektionen er at skabe noget holdbart, som får dig til at føle dig tilpas og stilet på samme tid. 

"Jeg satte mig for at definere den globale, moderne uniform med følgende i tankerne: Tøj skal holde længe og være robust. Det skal tjene bæreren og give ham eller hende den energi og selvsikkerhed, der er så vigtig i vores globale virkelighed," siger Jil Sander.

Læs også: Få et afslappet og chikt look i disse 10 herrebukser

Kollektionen har fokus på en række moderne styles, hvor skulpturelle former og tydelige snit afbalanceres med kvalitet, lethed og komfort. Den vil være tilgængelig både online og i butikkerne fra d. 12. november. 

Du kan se udvalgte styles fra kollektionen i galleriet herunder.