uniqlo-u-elle-dk.jpg
Foto: PR
Ny kollektion

Uniqlo lancerer stilsikker efterårskollektion med tidligere Hermés-designer – se alle styles her

af Nikita Hoffmann Andersen 21/08/2019
Uniqlo har netop annonceret lanceringsdatoen for Uniqlo U’s efterårskollektion, der stræber efter at gøre forbrugerne stilfulde i hverdagssituationer – se hele kollektionen her.

Den japanske high street-gigant Uniqlo, der slog dørene op for sin første danske butik i april 2019, er nu klar til at klæde dig på til efteråret og vinteren.

Ifølge Uniqlo og deres kreative direktør Christophe Lemaire, der står bag kollektionen og som i øvrigt tidligere har siddet i samme stilling hos Hermés kvinder, skal du gå de kolde måneder i møde i genopfundne hverdagsklassikere – og når vi ser kollektionen, kan vi næsten ikke vente.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Uniqlo U-kollektionen er designet af Christophe Lemaire og hans designteam hos Uniqlo Paris og med ønsket om at genopfinde hverdagsklassikere via sofistikerede designs er håbet, at det skal blive nemt for forbrugeren at være stilfuld i forskellige hverdagssituationer.

Uniqlo slår sig generelt højt på udtrykket ’Lifewear’, som med andre ord er tøj, der skal bærer dig igennem livet. Om konceptet siger kæden selv:

”Tøj, der kommer fra japanske værdier af enkelhed, kvalitet og lang levetid. LifeWear er designet for at være af tiden og til tiden, og er fremstillet med så moderne elegance, at det bliver byggestenene for hver enkelt persons stil. En perfekt skjorte, der altid bliver gjort mere perfekt. Det mest enkle design gemmer på de mest gennemtænkte og moderne detaljer. Det bedste i pasform og stof lavet til at være overkommelig og tilgængelig for alle. LifeWear er tøj, der konstant bliver innoveret, hvilket giver mere varme, mere lysstyrke, bedre design og bedre komfort til folks liv.”

Læs også: Se hele den upcoming Uniqlo x Ines de la Fressange-kollektion – og bliv klogere på lanceringsdatoen.

Efterårs- og vinterkollektionen indeholder både styles til kvinder og mænd samt kønsneutrale accessories som huer og tasker.

Alle items lanceres den 26. september 2019 – og du vil have mulighed for at få fingrene i efterårets must-haves fra kollektionen i 65 Uniqlo-butikker verden over (bl.a. den danske) samt online.

Du kan allerede nu scrolle igennem galleriet herunder og se hele kollektionen – mens du udpeger dig dine efterårsønsker: