Trine Kjær og Stine Goya Brudekjole
Foto: Kavian Borhani
Brudekjolefitting

Trine Kjær: ”Jeg føler virkelig at jeg har fundet den perfekte kjole!”

af Rose Maria Boelsmand 18/09/2018
I sidste weekend af august blev en af Danmarks allerstørste stilikoner, Trine Kjær, gift med radioværten Nicholas Kawamura i en drøm af en specialdesignet Stine Goya kjole. ELLE var med til brudekjole-fittingen lige inden den store dag.

Man siger, at ’klæder skaber folk’… og ingen ved, at det er mere sandt, end den vordende brud, der skal vælge den vigtigste kjole i sit liv. Den kjole, hun skal sig ’ja’ til sin kommende mand i, danse brudevals og bæres over dørtrinnet i, og starte sit nye liv som hustru i ... for slet ikke at tale om at skulle se på bryllupsbillederne år efter år, og stadig være glad for det kjolevalg hun tog til den store dag. For det er nok ikke alle, der synes det er en fest at skulle mindes sin bryllupsdag med et gensyn med pufærmer, oversize flæser, tafta og tyl (ahem, Prinsesse Dianna).

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Nogle kvinder er dog kendte for deres fine smag og smukke tøjvalg – uanset hvilken anledning, der står på agendaen. En af de kvinder er stilikon, influencer, stylist og iværksætter (en kvinde af mange talenter) Trine Kjær, der i den sidste weekend af august blev gift med radiovært Nicholas Kawamura.

Og selvfølgelig blev Trine gift i en kjole, der bestemt er hendes titel som stilikon værdig, og som sagtens tåler gensyn mange, mange gange.

Trine Kjær havde nemlig fået syet en speciel kjole hos Stine Goya. En kjole, der både reflekterede Trines gode smag og Stine Goyas eventyrlige sans for detaljer.

ELLE var med, da Trine prøvede kjolen få dage inden den store dag, hvor Stine Goya lagde allersidste hånd på værket. Det betød at den dygtige designer havde nål og tråd fremme for at påsy bittesmå pailletter og perler, så kjolen til sidst var et helstøbt vidunder i tyl, perler og raffineret finesse.

”Jeg føler virkelig, at jeg har fundet den perfekte kjole,” siger Trine Kjær. ”Den lyder overdrevet med paillietter, tyl og perler, men resultatet er simpelthen så helstøbt. Den er næsten magisk!”

Meget atypisk for en kvinde, der er kendt for sin stil, var brudekjolen faktisk en af de sidste ting, der kom på plads for Trine, da dagen pludselig nærmerede sig. Og hun havde aldrig i sin vildeste fantasi forestillet sig, at hun kunne for Stine Goya til at designe sin kjole.

Jeg anede ikke, hvad jeg skulle have på, og det var helt mareridtsagtigt for mig, at skulle ind i en brudebutik. Men efter ELLE Style Awards i år, hvor jeg havde en Stine Goya kjole på, foreslog min ven, at jeg spurgte Stine om hun ville lave min kjole.” Trine fortæller, at hun ikke troede at Stine Goya ville gøre det, men Stine, der svarede prompte, var ikke afvisende.

Læs også: Sko, kjole og smykker: Her er alle detaljerne om Pernille Teisbæks bryllupslook

”Jeg havde ellers svoret, at jeg aldrig skulle lave brudekjoler, men der var noget afslappet i Trines mail, der gjorde, at jeg havde lyst til at gøre det,” siger Stine Goya.

Se med i videoen nedenfor, hvor Trine prøver sin brudekjole og designeren og stilikonet sammen fortæller om, hvordan brudekjolen blev til.

Instruktion: Rose Maria Boelsmand, Video & Klip: Kavian Borhani

Psst ... ! Se mange flere billeder fra Trine Kjær og Nicholas Kawamuras bryllup på Instagram under hashtagget #kawakjaer

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her