Foto: PR
Interview

Topmodel Mathilde Brandi: "Det her er mit bedste skønhedstip"

af Katrine Kæmsgaard 17/02/2020
Vi har alle hørt ordsproget om at leve i en kuffert. Men som international model er det andet en blot et ordsprog – med mere end 150 årlige rejsedage og 2 pas, hvor det ene er fyldt ud med stempler ved Mathilde Brandi for alvor, hvordan det er at leve i en kuffert. Vi tog en snak med topmodellen for at høre lidt mere om hendes liv i kufferten.

Mathilde har arbejdet med stort set alle de store modehuse og var på forsiden af både Vogue Greece, Harbers Bazaar Turkey, og ELLE Italia i 2019. Men hvordan er det egentligt at være så meget på farten, og hvordan holder man sig frisk og smuk under konstant skiftende tidszoner og begrænset søvn?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Vi fangede Mathilde på en af hendes få fridage og tog en snak om, hvordan hun får tingene til at hænge sammen.

Hvor mange lande arbejdede du i, i 2019?

"Uh, det er faktisk lidt svært at svare på! Jeg har lidt mistet overblikket over, hvor jeg har været henne i løbet af året. Jeg har arbejdet en del i de klassiske modebyer såsom New York, Paris, London og Milano. Jeg har også været mange gange i Stockholm og Barcelona, da jeg har nogle gode faste kunder der - Mango og Arket. Men de steder, jeg har besøgt i år, der har gjort størst indtryk, har været steder som Tanzania, Cape Town, Marokko og Island, der er lidt mere eksotiske!"

Hvad har du altid med i håndtasken, når du rejser?

"Jeg har en fed creme med - enten Skinfood fra Weleda eller Rose cream fra Dr. Hauscka. De er begge enormt fede, og kan som regel holde min hud fra at blive tør, når jeg flyver. Jeg kan godt lide at have en fugtmaske med - jeg kan rigtigt godt lide den fra Woods Copenhagen, som er god at bruge, når man kommer frem efter en lang flyvetur. Jeg medbringer også altid tyggegummi for at vedholde den friske ånde mellem kaffen, når jeg arbejder - jeg er ret hooked på et nyt produkt, der hedder Eace Vitamin Gum, hvor jeg får mine vitaminer, mens jeg tygger tyggegummi. Desuden har jeg altid mine store Bose Sound Cancelling høretelefoner med - de hjælper rigtigt meget med at holde lyden ude, når man rejser, så man bedre kan slappe af."

Foto: Sean McMenomy

Hvad gør du for at undgå jetlag?

"Jeg drikker rigtigt meget vand - som i rigtigt meget! Jeg køber tit 3-4 vandflasker med, hvis jeg skal flyve langt. Udover det prøver jeg at sove så meget som muligt - både for at få tiden til at gå hurtigere på de lange flyveture og for at vende mit døgn om, så det passer til det sted, jeg skal hen. Samtidigt sørger jeg for at spise godt - jeg har tit gulerødder eller æbler med og så spiser jeg også vitamintyggegummier, der er nemme at huske på farten. Jeg føler lidt, at ens krop godt kan mangle vitaminer, når man rejser meget - og luften tit er rigtigt dårlig på fly. Så føler jeg, at min krop er bedre beskyttet."

Hvad er dit bedste skønhedstip?

"Jeg tror meget på, at det er vigtigt, at man husker at røre sig, drikke en masse vand, spiser godt og få sine vitaminer. Man kan kun gøre en lille del gennem cremer osv., de kan kun trænge ned i de øverste hudlag - det er vigtigt, at man får dækket behovet 'indefra, og eksempelvis C-vitamin og biotin er rigtigt effektive til at bygge huden op indefra. Når det så er sagt, så tror jeg faktisk, det vigtigste er, at man husker at nyde livet og smile og grine med ens venner. Det er dét, der i sidste ende giver den bedste glød til huden."

Psst! Har du lyst til at se Mathilde in action? Mathilde har været model for ELLE mange gange, så swipe løs i galleriet herunder for at se alle vores billeder fra gemmerne af den altid smukke model.

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her