Foto: Philip Høpner
Trends

Sophia Roe: Se mine sko

af Josephine Aarkrogh og Rose Maria Boelsmand 18/12/2017
Blogger Sophia Roe har en klassisk skostil og har intet problem med høje, sexede hæle, men hendes nyeste favoritter er de flirtende kitten heels. Vi har kigget i hendes skoskab.

ELLE har været på besøg på hos blogger og stylist Sophia Roe i Indre By i København og har kigget ind i hendes misundelsesværdigt lækre skoskab.

Skokollektionen hos Sophia Roe kan nemt få en hver piges skohjerte til at skippe et slag, for blandt de feminine kitten heels og tårnhøje, sensuelle stilletter gemmer der sig skoskatte fra både Christian Louboutin, Isabel Marant og No.21 - og på ønskelisten står et par slip-ons fra Manolo Blahnik, der også snildt kunne finde vej til toppen af vores ønskeliste!  

Læs også: Trine Kjær: Se mine sko

På billedet øverst i artiklen ses Sophia Roe iførst sine nyeste sko, der er fine små glimmersandaler fra Isabel Marant: "Jeg havde forelsket mig lidt i Saint Laurents glitterstøvler og Balenciagas sko med stene, men syntes disse var lidt mere rimelige i prisen. Festlige sko som disse bruger jeg mest i weekender eller til aftenevents. Min tøjstil er ret maskulin med jeans og skjorter, og så fungerer de som det feminine indslag," siger Sophia Roe, da ELLE er på besøg.

Kodeordet for Sophia Roe er klassisk og med et feminint touch og unikke detaljer, ligesom hendes fine tøjstil - og den røde tråd er det ekskluisve og luksuriøse. 

Se med i galleriet nedenfor, hvor vi tager dig med på tur i Sophia Roes fine skosamling.